Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek, ha kiderülne, hogy a párotoknak/annak, akivel összejönnétek, testőrei vannak? Zavarna, hogy nem mondta el először?
Figyelt kérdés
Leginkább fiúk, férfiak válasza érdekel, hogy ők mit tennének, ha kiderülne, hogy a lány, aki tetszik nekik/akibe szerelmesek, állandóan személyi védelem alatt áll (nem a saját döntése ez).
Zavarna titeket? Nem keresnétek többet? Vagy nem érdekelne?
2014. aug. 19. 15:03
11/16 anonim válasza:
Hát...végülis nem olyan rossz az a gruppen...
12/16 anonim válasza:
Szerintem nem ezen fog múlni, hogy kedvel-e vagy sem. Egyébként hogy lehetne ezt eltitkolni, hogy valaki állandóan ott oson a közeledben?
Csak tisztázd le a sráccal miért van veled a testőr, mert látod milyen egyesek fantáziája :)
13/16 anonim válasza:
Álmaim nője, akinek minden lépését követik. Amúgy kamu.
14/16 A kérdező kommentje:
Nem, akkor nem lennének ott, mikor együtt lennénk.
Eltitkolható ez is, csak ügyesen és furfangosan.
Utolsó, mi lenne kamu?
Hogy feltettem egy kérdést, amiben arra vagyok kíváncsi, mások egy adott szituációban mit tennének?
2014. aug. 19. 20:28
15/16 anonim válasza:
A hideg kirázna egy ilyen nőtől. Világ életemben utáltam, ha valaki után szaglásznak, koslatnak. Szánalmas!
16/16 anonim válasza:
Nem zavarna, már volt hasonló kapcsolatom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!