Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a barátom egy házas férfivel. Szerintetek elhagyja miattam a családját? Mennyire jellemző az?
Szerelmes lettem,nekem kell az a férfi.Nem tudom legyőzni a vágyaimat,annyiszor megfogadtam hogy ellenállok,de ez megy már fél éve.Azt akarom hagyja el miattam.
20/L
Háááát kislány ki kell, hogy ábrándítsalak. Bocs.
Nekem is van barátnőm a családom mellett, aki ugyanebben reménykedik amiben te, pedig ő férjnél is van.
Nagy valószínűséggel, nem fogja miattad ott hagyni a családját, főleg nem ha 20 alattiak a gyerekek.
Ha férjet szeretnél akkor összpontosíts a barátodra, ő még elég naiv ahhoz, hogy megnősüljön. Egy elvált férfi, már elég tapasztalt, szinte biztosan nem vesz feleségül senkit, nagyon kevés a kivétel.
Nem elhagyni fogja, hanem repül otthonról első nekifutásra, miután kiderül. Aztán jön helyetted egy másik kis pipi... Megadjam a párom számát, akinek a vállán kisírhatod magad, ha a ffi és a párod is lelép.
Amúgy gratulálok....
Az apám egy velem egykoru csajért hagyta el a családot amikor én 16 voltam...
netedd ezt egy családdal se
Szerintem a kérdező mindenképp megkapja illő jutalmát. Ha a pasi nem lép akkor azért fog szenvedni, ha meg lép akkor majd rájön, hogy gyerektartással, ház nélkül, családja utálatának kitéve nem olyan a pasi fekvése mint jelenleg. Az élet nem tündérmese.
Amúgy elég kamu szagú a kérdés, szerintem csak direkt provokál a kérdező
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!