Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki őrülten szerelmes volt beléd de már nem az mert elrontottad, olyankor még van esély arra hogy talán 1 vagy 5 vagy 10 év múlva újra szeressen téged?
Féltékeny nem vagyok, remélem talál valaki normális pasit.
Nekem már nulla az esélyem, nem is tudnám boldoggá tenni, magamat sem tudom. Csak rettenetesen hiányzik, de nem is lennék már vele, megint csak bántanám azt meg nem akarom.
Kapnál két gci nagy pofont, aztán addig ütnélek míg rá nem jössz hogy miért kapod, utána meg már csak úgy
Egyébként ez egy
100%-os hozzászólás
Mennyi ideig voltatok együtt?
10 év múlva meg már lehet emlékezni se fogsz rá :)
Ne síránkozzál már, legyél ember, olyan vagy mint valami elkényeztetett p*csa, és csak jajjogsz
Oké legyél ilyen, nem mindenki menő csávó, meg nagy arcú, de ha együtt voltatok, és szeretett mért kellett elb...?
Így jártál, megérdemled, tanulsz belőle, vagy ugorj ki az ablakon, de csak ha magasban laksz, mert egyébként nem nyernénk vele semmit
Máskor majd elgondolkodsz, hogy hány ember van aki szeretné, ha lenne neki valakije
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!