Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezd bennem érni egy érzés. Féktelen harag, gyűlölet. Lassan ott tartok, hogy bármire képes vagyok, csak legyen már vége! Belefáradtam, mit tegyek?
Mondjuk, ha nem erőltetnéd ennyire, talán összejönne.
De így ne várj csodát.
Nemcsak elbűvölni kell, hanem rámozdulni!
Mi történhet? Max egy jó viccnek könyveli el mindenki. A lányok úgyis szeretik kicsit kéretni magukat, a fiúk meg eljátszadoznak ezzel a helyzettel (is), nem sarkonfordulnak és beköltöznek egy sötét sarokba. Szal ez lenne a játék lényege...
Itt nem hivatalos kérvényezésről, vagy ügyintézésről van szó :)
Úgy gondolom, ez lehet a probléma.
nemvagy egyedül. ugyan ezt érzem csak 20 éves vok. voltam már lánnyal ugyan de fog téged is meglepetés érni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
azthiszed leszt bnőd és szeretni fog???? felejtsd el ugy átbasszák a fejed mint az én fejem :S
2 hét után nemfogja felvenni a telot és leszarja mivan veled, pedig elvileg a bnőd és majd rá jössz. Mégsem az. Hiába van bnőd kb olyan mintha nem is lenne. Mai napig szűznek érzem magam pedig nem vagyok az. 8 nőm volt életembe szerinted melyiknek kellettem? ???? egyiknek se. Én már ugy vok vele lehet hogy gyomrom kifordul és kihányom a belem és mások lenéznek majd de gondolkodtam a buzuláson is. Legalább a pasik tudnak szeretni. igazából. csajtól ilyet nemtudok se elhinni se érzékelni.
20/F
18-41-es:
Amúgy ez fura. Mindegyik nem azt hiszi hogy a másik nem képviselői nem tudnak szeretni és szívből szerelmesek lenni.
Ettől függetlenül ne legyél homoszexuális (habár szíved joga),de akkor fog rátok találni,mikor a legkevésbé sem várnátok,és bűn hogyha görcsösen rohangáltok utána,mint a mérgezett egerek (szól ez mindkettőtöknek). Lehet hogy elcsépelt szöveg,de most vágódjon belém 1 meteor hogyha ez nem így van! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!