Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Újrakezdett párkapcsolat! Vélemények?
Az exbarátnőmmel majdnem fél éve szakítottunk, miatta. Hiányzik, szeretem és ő ugyanezt érzi, és a régi probléma ami miatt kidobtam az már nincs meg. Legalábbis azt mondta h már túllépett a dolgon (nem régi párkapcsolat, satöbbi) és hiányzom neki... Megkérdeztem h kezdjük újra? Igent mondott. Szeretem őt, és nekem is kellett ez a fél év h rájöjjek hogy ő kell nekem, és ha mégsem tette túl magát azon a régi dolgon, nem érdekel, segítek neki, és nem érdekel más csak h vele legyek.
Ő ugyanígy érez. Balgaság fog újrakezdeni? Mindketten feleszméltünk hogy a másik kell nekünk és nagyon szerelmesek vagyunk
ha így éreztek mindketten és képesek vagytok megbeszélni, ha esetleg felmerül probléma, akkor szerintem megér egy próbát.
a lényeg az, hogy ne essetek ugyanabba a hibába (hibákba?), amibe korábban is, mert akkor ugyanott lesztek megint.
én drukkolok nektek :)
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!