Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire véljem ezt a viselkedést?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Biztosan el fogtok ítélni! Van egy kis történetem, megpróbálok tömören fogalmazni. A helyzet a következő: Megismerkedtem egy sráccal, akinek időközben kiderült, élettársa van egy gyerekük, nekem azt mondta, nagyon rossz a kapcsolatuk, mindig veszekednek. Találkoztunk, elvitt ide-oda, fagyizni, strandra, beszélgettünk sokat. Ő azt mondta nekem szeretné a kapcsolatot folytatni, elkezdett érezni irántam. Már olyan irányba ment el a dolog, hogy hiányoztam neki, amikor nem tudtunk találkozni, azt is elmondta szeret. Az a lényeg, hogy nem olyan régen megírta nekem, hogy kicsit lelkiismeret furdalása van és hogy mostanában jól megvannak. Elkezdett velem paraszt módjára viselkedni, mikor utoljára találkoztunk. Úgy viselkedett, hogy nagyon megbántott és üzeneteket küldözget, elég csúnyákat, mondtam neki, hogy hagyjuk egymást békén. Jön nekem azzal, hogy én nem sokat éreztem iránta, ha így lezárom a dolgokat. Stb, stb. Miért nem hagy engem békén? Miért érdekli, hogy mit éreztem iránta? Sőt egyik percben ezt mondja, a másik percben meg hogy hiányozni fogok neki. Most jött rá, hogy van családja? Mi a véleményetek erről? Én csak kattogok egyfolytában.2014. aug. 17. 14:53
11/15 anonim válasza:
Így jár aki foglalt férfire vet szemet ... Valahogy nem tudom sajnálni !
12/15 anonim válasza:
Fogd fel ezt tanuló pénznek. Legközelebb már ennyivel okosabb leszel. Örülj neki, hogy te könnyen meg tudsz tőle szabadulni, nem úgy mint az a szerencsétlen nő a gyerekkel.
11,es a kérdező leírta, hogy nem tudott a másik nőről, csak később derült ki az átvágás.
13/15 anonim válasza:
"hogy ő már arra is gondolt, hogy velem lesz együtt és hogy bútorozzunk össze"
Ez csak egy falat az etetésből.
14/15 anonim válasza:
Ő kattog.Bezzeg amikor kiderült, hogy egy családapával izélgetsz, akkor nem kattogtál, ugyanúgy benne maradtál. Nem kellesz te senkinek, az a bajod, kínodban már bárkivel összefekszel és még így sem.
15/15 A kérdező kommentje:
Kedves 17:11-es válaszoló! Először is nem tudtam, hogy családja van. Másodszor nem fekszem össze mindenkivel. Harmadszor azért nekem is voltak érzéseim. Most próbálom elfelejteni.
2014. aug. 17. 17:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!