Ezt most mi? Mire véljem ezt a viselkedést?
Barátnőm azt állította, hogy párom megcsalt. Biztos forrásból tudja. (Nem látta senki, a nő mondta, akivel párom állítólag megcsalt) Számon kértem páromat. Azt mondta nem csalt meg, engem szeret és nagyon rosszul esik neki, hogy én inkább egy idegennek hiszek mint neki. Erre annyit válaszoltam, hogy nekem is rossz, de nem tudom kinek higgyek és nem akarom, hogy hülyét csináljon belőlem.
Azóta a beszélgetés óta nem keresett, pedig ez még d.e. volt. Azt sem tudom mi van vele! Most nem neki kellene pedáloznia? Nem bizonyítania kellene az igazát?
-ha nem csalt meg,akkor épp sértődött,és várja hogy kiengeszteld
-ha megcsalt,akkor szokásos taktika hogy játssza a sértődöttet,te kiengeszteled,és elhiszed h még ő van megbántva (dőltem be ennek,még neki állt feljebb hogy meggyanusitottam.Rá egy évre derült csak ki a teljes igazság,tényleg megcsalt)
Az,h. szóltál neki,h. mit hallottál,ez egy logikus dontés volt.A válasza?vagy igaz,vagy nem....ez most számodra nem derul ki.Ha megcsalt,akkor is ilyen dumát ver le,mert ez meggyozo.Ha nem csalt meg,akkor is.
Ha nem csalt meg,nem szabad ezen megsértodnie, mert az emberek sokszor fecsegnek ezt-azt.Ezért nem te vagy a hibás.Ha meg mégis megcsalt,akkor a lelkiismerete tartja távol toled.Mit csinálnék? Biztos nem hívnám ot, de ha o hív,olyan lennék mint régen,nem firtatnám az ugyet,sot,érezze hogy neki hiszek.Aztán jobban figyelnék rá...aprobb jelek....S ki az a no,akivel megcsalt?Ismered?Barátnoddel egyutt megkérdezhetnéd tole te is....ha már a végére akarsz járni.De én nem biztos,h.ezt tenném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!