Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vam okom féltékenykedni?

Figyelt kérdés
Párom nemrég regisztrált vissza iwiwre és az első pár ismerőse között a 3 évig tartó kapcsolatos barátnőjét is bejelölte. Rosszul érint, még ha tudom is, hogy engem szeret. De mi szükség volt bejelölni?
2010. jan. 14. 17:03
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
41%
B*zd meg, hát mi? Utálom az olyan fos kis gyökereket, akik kitörölnek ismerőseik közül exeket. Attól még ismerik egymást.
2010. jan. 14. 17:04
 2/14 anonim ***** válasza:

Eslő válaszoló, nagyon aranyos vagy.....

Amúgymeg, én fétlékeny lennék, lehet h ismeri vagy ismerte, de azért az első ismerősök között fenn van? Hát nemtudom, nekem ez okot adna féltékenységre ha már szakítottak, nemkell kapcsolatba maardniu ksehoygse. Szerintem!!!

2010. jan. 14. 17:09
 3/14 anonim ***** válasza:

Én is féltékeny lennék mert ugyérzeném hogy még most is szereti holott engem kellene!

Beszéld meg veled és megnyugtat amugy ne is aggódj ezen

2010. jan. 14. 17:10
 4/14 anonim ***** válasza:
58%
Kicsit mérges vagyok, igaz. De ne szórakozzunk már ezzel. 3 év...
2010. jan. 14. 17:11
 5/14 anonim ***** válasza:
jajj 2. válaszoló voltam az *maradniuk akart lenni:D:D:D
2010. jan. 14. 17:11
 6/14 anonim ***** válasza:
Ez hülyeség. Nekem is fent van az ismerőseim közt az összes ex-em, mégis boldog vagyok a mostani barátommal. Különben is, ez csak egy honlap, nehogy már ekkora jelentőséget adjatok neki, hogy emiatt elkezdtek féltékenységi jelenetet rendezni. Uram isten... Sok az ész! 20L
2010. jan. 14. 17:17
 7/14 anonim ***** válasza:
58%
Pont ez a legfosabb az egészben, igazából. Elvileg a közösségi oldalak arról szólnak, kit ISMERÜNK, és nem az, hogy kit KEDVELÜNK.
2010. jan. 14. 17:18
 8/14 anonim ***** válasza:
76%
semmi okod nincs rá. lehet bejelölt még másik 50et amikor beregisztrált, az ex meg volt az egyik leggyorsabb/legaktívabb iwiwező, ő igazolt vissza hamarabb. de ha őt jelölte be először akkor is. na akadjuk már fent ilyen apróságokon..:s
2010. jan. 14. 17:27
 9/14 anonim ***** válasza:

Első válaszolónak akkor én azvagyok mert törültem exem,nemakarom hogy más lássa hogy ismerem őt valahonnan is... igaz azóta néha msn-en beszélünk de ez mind1 :D

19/F

2010. jan. 14. 18:47
 10/14 anonim ***** válasza:

Hmmm... ha most regisztralnek iWiW-re, akkor eloszor azokra az emberekre keresnek ra, akik eloszor eszembejutnak. Es bizony egy 3 eves kapcsolat eleg hamar eszembejutna. Az osszes exbaratnom fent van ismerosok kozott, nem toroltem senkit. Csak azokat az embereket szoktam torolni, akik mindenfele korleveleket kuldenek, es nem ertik meg, ha irok nekik, hogy hulyeseg, es ha megint kuldenek, akkor torlom oket. Ezt viszont betartom. Viszont MSN-rol is tiltom azokat, akik ilyeneket csinalnak MSN-en.

RJ 19/F

2010. jan. 14. 18:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!