Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vam okom féltékenykedni?
Eslő válaszoló, nagyon aranyos vagy.....
Amúgymeg, én fétlékeny lennék, lehet h ismeri vagy ismerte, de azért az első ismerősök között fenn van? Hát nemtudom, nekem ez okot adna féltékenységre ha már szakítottak, nemkell kapcsolatba maardniu ksehoygse. Szerintem!!!
Én is féltékeny lennék mert ugyérzeném hogy még most is szereti holott engem kellene!
Beszéld meg veled és megnyugtat amugy ne is aggódj ezen
Első válaszolónak akkor én azvagyok mert törültem exem,nemakarom hogy más lássa hogy ismerem őt valahonnan is... igaz azóta néha msn-en beszélünk de ez mind1 :D
19/F
Hmmm... ha most regisztralnek iWiW-re, akkor eloszor azokra az emberekre keresnek ra, akik eloszor eszembejutnak. Es bizony egy 3 eves kapcsolat eleg hamar eszembejutna. Az osszes exbaratnom fent van ismerosok kozott, nem toroltem senkit. Csak azokat az embereket szoktam torolni, akik mindenfele korleveleket kuldenek, es nem ertik meg, ha irok nekik, hogy hulyeseg, es ha megint kuldenek, akkor torlom oket. Ezt viszont betartom. Viszont MSN-rol is tiltom azokat, akik ilyeneket csinalnak MSN-en.
RJ 19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!