Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha a barátom elutasít? Voltatok már ilyen helyzetben? Ha igen mit tettetek?
Kérlek segítsetek!!:( Csak használható válaszokat kérek, nem pedig olyanokat, hogy szakíts vele.
Arról van szó, hogy elutasít a barátom olyan téren..vasárnap együtt voltunk de akkor is alig akart..aztán hétfőn reggel meg önkielégítette magát azzal a cím szóval, hogy nem tudott aludni és attól elálmosodik. Tudom, hogy nem csal meg!! Szakítani nem akarok vele, így csak azok válaszoljanak akiknek van használható ötletük.
bezsarok minden mostani fital srác kiveri a barátnője melett csak úgy nagyon undorító dolognak tartom!
Na a kérdésre a válasz szerintem az csak egy ürügy volt hogy csak attól jobban elelszik szerintem már nem nagyon kelted fel a figyelmét!
vagy csúnyábban mondva rádunt!:S
18/F
Üdv:PUBY
Melletted verte ki?
Uramisten hová jut a világ..
Szerintem próbálkozz nála. Bár ha minden rendben lenne köztetek akkor egy hevesebb csók vagy egy kis simogatás felizgatná...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!