Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is érzett már így? Vagy csak én vagyok ilyen hülye? Ha igen tudtátok leküzdeni?
Figyelt kérdés
Úgy érzem hogy az életemnél is jobban szeretem a barátomat, és 100%-osan megbízok benne, de aztán meg elkezdek azon agyalni hogy, mi van ha átver megcsal vagy elhagy. Komolyan mondom már megőrülök. Fojton görcs van a hasamba. Pedig nem ad rá okot hogy ezt érezzem. :S2014. aug. 16. 22:48
1/6 anonim válasza:
Hogyha nem ad rá okot akkor felesleges ezzel foglalkoznod.
2/6 anonim válasza:
Nekem is volt már ilyen. De meggyőztem magam (meg ő is engem), hogy hülyeség az egész, és ne gondoljak ilyen dolgokra, ha nem ad rá okot.
3/6 anonim válasza:
Most leszek én a rosszfiú: Én is 100%-osan megbíztam a barátnőmben. Aztán kiderült, hogy másfél hónapon keresztül megcsalt engem az egyik szomszédjával...
4/6 anonim válasza:
Ha valakiben 100%-osan megbízol, akkor nem vagy féltékeny. Nincs benned kérdés.Nincs félsz. Fel se merülnek ezek a kérdések.Ahol bizalom van, ott nincs féltékenység.
5/6 anonim válasza:
Adott rá bármiféle okot hogy ezt gondold?
Talán csak magadban nem vagy biztos mostanában, változott valami körülmény, vagy ilyesmi.
A semmitől nem tör elő egy ilyen "görcsölés".
6/6 A kérdező kommentje:
Magamban kicsit se bízok. Lelkileg teljesen tönkre vagyok. :(
2014. aug. 17. 16:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!