Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Történt veletek olyan, hogy valamilyen nemi betegséget kaptál a párodtól? Hogyan tudtátok feldolgozni?
szifiliszt? na az durva... Nekem csak valami herpesz-félém volt, amit lekezeltek (bár azt lehet nem tőle kaptam el, mert később jött ki), meg méhszájsebem, amit szintén lekezeltek.
De te is tanúsíthatod, hogy a gumit nem véletlenül találták ki, a fogamzásgátló ezektől nem véd!!
Gyógyulást!
ilyet biztosan nehezen dolgoznék fel.
nálunk "csak" gomba volt, sokáig kaptam antibiotikumokat másra és mellékhatásként kialakult.
na azzal 1 évig szenvedtünk, ilyen gyógyszer, olyan kence stb. mire a nemi szerveken kikezeltük, átment a szánkra, szájpenész... na az marha fájdalmas tud lenni.
most azon vagyunk túl és már óvszer mellett is lessük nehogy újra jöjjön a hámlás, pöttyösödés....
de ez egy agyrém, hogy állandóan visszafertőződtünk.
Az még borzasztóbb lehet ha megcsalnak és egy ilyet kap el az ember... nem is tudom, alapból a megcsalás ténye is rosszul esne, bár ha csak testileg az nem annyira, mint ha kötődik is érzelmileg ahogy a csajhoz. Mert akkor számomra vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!