HPV vírus leküzdése hogyan? Mennyi idő alatt és pontosan milyen immunerősítéssel tudtátok leküzdeni a hpv vírust?
Fontos még, hogy ne dohányozz és szedjél vitamint, hogy erősítsd az immunrendszeredet. A dohányosok pedig fokozottabb kockázatnak vannak kitéve a fertőzés idültté válásban, ami egyben növeli a méhnyakrák kockázatát.
Amúgy a szexuális életet élő emberek 80%-a megfertőződik életében.
Azért nem jelenteném ki, hogy a párod megcsalt, de ki tudja. Lehet Te voltál az első, de nem az utolsó. Viszont előfordulhat akár valami más is, amire hirtelen nem gondolsz.
Tanulmányok szerint a mindenféle tárgyak érintése miatti fertőződés esélye elhanyagolható, az esetek döntő többsége szexuális úton történik, a maradék pedig a nem hagyományos helyeken megjelenő szemölcsök útján(pl kézfogás).
Tehát 100%-ra nem lehet mondani hogy megcsalt, csak kb 98%-ra.
Feltettem a konkrét kérdésemet fent, de sok mindenre kiváncsi lennék még ezzel kapcsolatban:
Örülnék, ha olyan valaki is írna akinél szintén ezt a HPV/NA-t találták genotipusként. Annyit tudok csak hogy nem azonosítható, de mit jelent ez pontosan? Miért nem tudják beazonosítani?
Azt mondta a párom, hogy nem lépett félre, nem érdekli más nő. (lehet rosszul teszem, de hiszek neki)
Ötletek, hogyan lehet elkapni más módon?
"Pasimnak én voltam első" és neked??? régóta is lappanghat benned.
És ahogy mások írták, egyéb úton is terjed.
És mivel neked van, átadhattad neki, tehát őt is kezelni kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!