Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 20 éves és még nem volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20 éves és még nem volt barátnője?

Figyelt kérdés
A testvérem 20 éves és még nem volt barátnője. A külsője átlagos és egyáltalán nem csúnya,vékony alkatú. Nem az a "na fasza gyerek vagyok" stílusú hanem tényleg normális mindenkivel,nem beképzelt. Nem iszik, nem cigizik. Eléggé aggódom érte,mert a korabelieknek már általába volt/van barátnője. Szerintetek mi lehet az oka? vagy csak nem mondja el?
2014. aug. 16. 21:18
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

barátom 19 volt, mikor összejöttünk, és én vagyok az első barátnője :)

örülök is neki, hogy sikerült ilyen rendes fiút találnom, akinek én lehetek az első :)

lehet, hogy csak kevés az önbizalma stb, nem kell miatta aggódnod, lesz majd barátnője :)

2014. aug. 16. 21:44
 12/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszát, mostmár nyugodtabb vagyok. :)
2014. aug. 16. 22:00
 13/16 anonim ***** válasza:
nekem se volt még 23 vagyok pasiknak ez nehezebb sokkal mint a csajoknak főleg ha félé nk is és nem nagy dumás
2014. aug. 16. 22:20
 14/16 anonim ***** válasza:
Sajnos egyetértek a 2.kal. A mai világban ez van
2014. aug. 16. 22:25
 15/16 anonim válasza:
Ez kb. én vagyok két éve :) Nekem 22 évesen lett először barátnőm, és imád érte, amiért ilyen vagyok, cserébe viszont nekem kicsit nehéz elfogadni, hogy ő neki persze van múltja, de ezen is túl lehet lendülni.
2014. aug. 16. 23:33
 16/16 anonim ***** válasza:
én 22 vagyok, és nekem se volt még barinőm. de nekem pl szociális fóbiám van, ami azt jelenti, hogy hiába szeretnék, nagyon szorongok társas helyzetekben, így szinte lehetetlen az ismerkedés.
2014. aug. 16. 23:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!