Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gáz ha egy 14 éves fiúnak van 17 éves barátnője?
Nem dicsőségből írtam.Mi értelme játszani a faszagyereket ha
nem is tudjátok a nevem.Értelmetlen.Csak az érdekel, hogy mit tennétek a helyemben.Még nem feküdtünk le.Attól félek hogy nem adhatom meg neki az amit szeretne,megérdemelne.
korán érő vagyok.Sokkal idősebbnek nézek ki mint amennyi vagyok.
Naggyon gááz, akarom mondani... JAJ DE SZERENCSÉS VAGY! MOST ANNYIRA IRIGYLÜNK! JÓL GONDOLOD, TE VAGY A LEGNAGYOBB KIRÁLY, A SULI LEGMENŐBB ARCA, NEKED BEJÖTT AZ ÉLET, TANÍTS MINKET MESTER, ENGEDD, HOGY A PÉLDAKÉPÜNKKÉ FOGADJUNK!
Ezt akartad hallani? Most dicséretet vársz, hogy összejöttél egy 18 éves nővel? Én fokozottan leszarom, ha érdekel.
szerintem elég gáz, de inkább a csajnak...
egyáltalán azt is nehéz elképzelni, hogy le akar feküdni veled, majdnem 4 év korkülönbséggel. Attól, hogy talán külsőre idősebbnek nézel ki, nem fogja a valódi korod befolyásolni.
Én nem mondhatom meg mit tegyél, azt meg pláne nem, hogy ez szerintem baromira nem jó helyzet, se neki, se neked...
Ti tudjátok mit akartok, de a társadalmi norma nem ilyen kapcsolatot vár el :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!