Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az egyetemen minden fiúnak van barátnője, nekem miért nincs?
Tudom, eddig nem is igazán próbálkoztam, de kamasz koromban azt gondoltam, hogy felnőtt koromban jönni fog magától a "párkeresési ösztön". Sajnos nem így lett. Mit tehetek, hogyan hozzam elő?
22/F
Nekem sincs. Biztosan azért, mert informatikusnak tanulok.
20/F
Nem ösztön kell, hanem logikus, hagyományos tanulási folyamat. A csajozást, nőkhöz értést is lehet pontosan úgy tanulni, mint a matekot, fizikát, törit, földrajzot.
Olvass első sorban angol, másod sorban magyar nyelvű csajozós internetes blogokat, közösségeket, könyveket. Első sorban a gyakorlat fog majd számítani, de mindenképpen kell valami elméleti anyag is, amiből megismered az alapvető tudást.
Pont ugyanúgy meg lehet tanulni, hogy konkrétan milyen stílussal, viselkedéssel, hozzáállással, testbeszéddel, szavakkal lehet a lányokban vágyat, vonzalmat kelteni, mint bármi mást a világon.
Pedig jó tanuló vagyok, és az ismerőseim szerint nem is nézek ki rosszul.
Az egyetemet nem írnám le, mivel nem tudom biztosra, hogy az ismerőseim nézik-e ezt az oldalt.
"Pedig jó tanuló vagyok, és az ismerőseim szerint nem is nézek ki rosszul. "
És szerinted ezekkel kelthetsz vágyat, vonzalmat a nőkben? Nagyon nem értesz a nőkhöz (még), ez nagyon látszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!