Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az egyetemen minden fiúnak van barátnője, nekem miért nincs?
Figyelt kérdés
Tudom, eddig nem is igazán próbálkoztam, de kamasz koromban azt gondoltam, hogy felnőtt koromban jönni fog magától a "párkeresési ösztön". Sajnos nem így lett. Mit tehetek, hogyan hozzam elő?
22/F
2014. júl. 25. 21:54
11/17 anonim válasza:
Manapság már nem menö jó tanulónak lenni
Èn sem vagyok az :DD
12/17 anonim válasza:
Balszélső én ezzel nem dicsekednék :D
13/17 anonim válasza:
Figyelj utolso!
A barátnöm meg a sport fontosabb :) (elèg magas szinten sportolok)
14/17 A kérdező kommentje:
Igazából vannak lány/nő ismerőseim, kedvesnek tartanak, és ennyi. Barátnőm még sose volt.
Amúgy hobbi szinten úszok, és "szálkás" testalkatom van.
2014. júl. 25. 22:22
16/17 A kérdező kommentje:
Nem, nincs semmi változás. :(
2015. máj. 15. 06:46
17/17 anonim válasza:
Ne csüggedj, nyomjad az egyetemet aztán veszel magadnak kilóra! :D
Nekem sincs egyébként, ráadásul az egyetemről is kibuktam, de le van sz@rva!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!