Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátomnak még mindig írogat a volt barátnője, mit csináljak?

Figyelt kérdés

A barátommal 3 hónapja vagyunk együtt. Neki decemberben ért véget a kapcsolata, ő szakított a lánynak. Kiderült, hogy a lány vissza akarja a barátomat kapni, írogat is neki rendszeresen, a barátom persze válaszolgat rá és azt mondta, hogy találkozni is biztos fognak. Most mit csináljak? Nem vagyok féltékeny típus, de akkor is szúrja a szemem, hogy az exe vissza akarja kapni.. különben nem érdekelne a dolog, ha tudnám, hogy tényleg lezárták...

18 éves vagyok, a barátom 20.

2014. júl. 23. 20:14
 1/7 anonim ***** válasza:
hm...ugyanebben a cipőben járok, csak ők nem találkoznak, főleg nem kettesben, megkérdezte egy hónapja hogy zavar e hogy chatel vele facen, mondtam hogy addig nem zavar amíg nem akarnak kettesben mászkálni ide oda, azt mondta nem dehogyis, eszébe nem jutna, és én is tudom amúgy hogy nem akarná visszakapni a lányt. nézd, szerintem az nagyon nem oké, ha találkoznak, mond meg neki hogy téged ez zavar nyugodtan, nincs ezzel semmi probléma, ha ő ragaszkodik hozzá, akkor az azt jelenti hogy az exe fontosabb neki, akkor meg tudod mi fog előbb utóbb bekövetkezni, lépj te előbb
2014. júl. 23. 20:22
 2/7 anonim ***** válasza:
Mindenféleképpen mondd meg neki normális hangnemben,hogy ez téged zavar és koptassa le a csajt.Előző kapcsolatomat ez is megsínylette,de csak az első 2 hónapban,de nagy sebeket ejtett.
2014. júl. 23. 20:28
 3/7 A kérdező kommentje:
rohadt szarul esik tőle. nekem is van egy volt barátom, akivel jóban vagyunk. Csak a különbség, hogy mi lezártuk a kapcsolatunk, mindkettőnknek új van. Ezt a jelenlegi barátom is tudja. Nem akarok veszekedni vele, mondtam, hogy megértem hogy az élete része volt... de azt nem fogom fel, hogy találkozgatni minek kell.
2014. júl. 23. 20:30
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerintem én nagyon megharagudnék rá! Mondd el neki ezt, hogy nem nézed jó szemmel és ne találkozzon vele! Ha szeret, nem fog talizni vele...
2014. júl. 23. 22:25
 5/7 anonim ***** válasza:
Miért találkoznak? Mert nem mindegy,hogy megbezsélt találkozóról van szó,vagy például csak egy helyen laknak és összefutnak... az a kérdés,hogy áll hozzá a barátod,látszik rajta,hogy szereti még a lányt?
2014. júl. 26. 19:48
 6/7 anonim ***** válasza:
szia.volt valami azóta?
2014. nov. 25. 15:48
 7/7 A kérdező kommentje:
Megbeszéltem vele, azóta már elvileg nem csacsognak... :)
2015. ápr. 10. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!