Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szuleim azt akarjak h szakitsunk mit tegyek?
9-10honapja vagyok egyutt a baratommal. nagyon jol megvagyunk.
A szuleim hogy is mondjam birjak is meg nem is..szerintuk nem hozzam valami..mrg van benne valami fura..mostanaba azt mondogatjak h ideje lenne ha szakitanik mostmar...es szerintem csak azert mert hallottak rola par rossz dolgot..aminek a fele se igaz..de ok ezt nem hiszik el..
mittegyek? a szuleimmel se akarok rosszba lenni es a baratommal se akarnek meg szakitanj!?:/
16L
"sem akarnék még szakítani" - van kitűzött időpont?
Amúgy meg sz.rd le, mit mondanak - ez a Te életed.
jaj dehogy van..nem is ugy ertettem..hanem meg nem szeretnek indokomse lenne ra..meg nem is akarok..szeretem..es tudom h o is engem.
csak az a baj h mar lassan nem is engednek el meg ot se hagyjak h idejojjon..es lassan hetente 2x talalkozunk...es nyar van!:(
Ne foglalkozz a véleményükkel.
Nekem ne mondják meg az ősök, hogy mit csináljak a párommal.
Tfh. Ha én maradni akarok a barátnőmmel, mert szeretem és ő is engem akkor maradni is fogunk egymással.
Aztán lehet bármi a reakció, még köpök is rá.
Tiszteld a szüleidet,és beszéld meg velük hogy miért.Próbáld őket meggyőzni hogy nem rossz,higgadtan,nem neki iramodva.
Amúgy ne szakíts vele.A te életed?,Amíg nem élsz külön anyádéktól addig nem,meg amíg nem vagy 18.
Ülj le velük és/vagy szervezz közös programot, ahol láthatják, hogy milyen valójában. (mellékszálként meg a barátod lehetne nagyon-nagyon kedves és udvarias, hogy elfogadják)
16 évesen ez már a Te magánéleted, egy szülőnek sincs joga ebbe beleszólni ilyen szinten, hogy "ideje lenne szakítani". -.-
( mégha ezt sokszor sajnálatos módon meg is teszik )
Mondja el, hogy nem tetszik, mondja el, hogy félt Téged, de ne tiltson el.
en mar megbeszeltem ezt veluk parszor ds mindig ezvan.
h ok nem ilyen fiut szannak nekem meg h mindenki rosszat mond rola akkor mindenki hulye es nem ugy v v mi? meg ilyenek
es inkabb nem mondok mar semmit mert felmergel az egesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!