Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátomnak miért nézeget ilyen típusú csajt? (kép)
Én vékony vagyok, a csaj telt. Olyasmi, mint a képen látható a nő, mondjuk a csípője keskenyebb, de nem találtam pont olyat alkatra, csak hasonló. Ég és föld...
Mi tetszik neki egy ilyen állású nőcin?
Fiúk, akár lányok vélemény?
Jaguar_Warrior, mi ezeken a gyönyörű? Max. szerinted, vén ízléstelen kujon...
De jó, hogy egyesek IQ felmérést is képesek végezni a nagy büdös semmiből kiindulva. :D
#30-32
Nos ezzel a problémázásoddal tuti összehozod őket, ha így folytatod.
És az a helyzet, hogy a helyzet felismerésed, probléma megoldó képességed, és néhány megnyilatkozásod alapján én sem az érett, felnőtt nőt látom. (ez ugyanis nem feltétlen életkor függvénye)
"mi ezeken a gyönyörű? Max. szerinted, vén ízléstelen kujon..."
Nem baj cica, tessék itt egy keksz! :)
Jaguar_Warrior
Vadb-rom. :D Te is olyan lehetsz, mint egy ház.:DDD
Lehet, hogy vadbarom, de kíméletlenül őszinte. :D
És igen, ebben most igaza van....
És honnan tudod egyáltalán, hogy nézegeti? Nekem például csak akkor van fogalmam róla, hogy a párom miket nézeget, ha az én gépemen teszi... és időnként ha valamit vissza akarok magamnak keresni, akkor azt az előzményekből teszem, így látom...
Mondjuk én általában csak megállapítom, hogy a páromnak jó az ízlése. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!