Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátomnak miért nézeget...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátomnak miért nézeget ilyen típusú csajt? (kép)

Figyelt kérdés

[link]

Én vékony vagyok, a csaj telt. Olyasmi, mint a képen látható a nő, mondjuk a csípője keskenyebb, de nem találtam pont olyat alkatra, csak hasonló. Ég és föld...

Mi tetszik neki egy ilyen állású nőcin?

Fiúk, akár lányok vélemény?

2014. aug. 16. 15:32
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
A nők is milyenek? A vékony pasijuk mellett nem néznek meg egy kigyúrt nagy fickókat? Van még kérdésed?
2014. aug. 16. 15:44
 22/39 A kérdező kommentje:
Nincs olyan nagy melle, mint a képen látható csajnak, de mondjuk nem is kicsi... Alkatra hasonló, csak hosszabb lábak, vékonyabb csípő.
2014. aug. 16. 15:44
 23/39 anonim ***** válasza:

[link]

Gratulálok.

2014. aug. 16. 15:47
 24/39 anonim ***** válasza:
68%

"A nők is milyenek? A vékony pasijuk mellett nem néznek meg egy kigyúrt nagy fickókat? Van még kérdésed?"

Kvára nem mindenki tesz ilyet.

Kérdező, a barátod hűséget fogadott, nem vakságot, és egy pasinak tetszhet többféle testalkat is ugyanúgy, szóval megnézi. Nem jelenti azt, hogy te nem tetszel neki ugyanúgy, meg, hogy nem játszik szerepe a külsőd is abban, hogy veled van.

2014. aug. 16. 15:49
 25/39 A kérdező kommentje:
Azt akartam azzal, mondani, hogy le is fektetné. De lehet én vagyok a hülye, hogy ez szerintem abnormális...
2014. aug. 16. 15:50
 26/39 anonim ***** válasza:

Már sorry, de a képen egy tökéletes testű nő van...

Miért ne nézhetné meg? Én is megnézem a jó pasikat, közben pedig szeretem a férjemet. :D

2014. aug. 16. 15:51
 27/39 anonim ***** válasza:
Mert mind a két linken lévő csaj iszonyú szexi ! Azért nézi meg őket.
2014. aug. 16. 15:54
 28/39 anonim ***** válasza:
29%

Azért néz meg ilyen nőket mert gyönyörűek, azért van veled mert feltehetően szeret, habár a stílusodból és fogalmazási képességeidből nehezen tudom eldönteni ugyan mit szerethet...

Nagyon ostoba vagy, ha ilyenekért kiakadsz és hozzáteszem rendkívül éretlen is!

2014. aug. 16. 15:55
 29/39 anonim ***** válasza:

Akkor hadd kérdezzek valakit? Mit jelent hűségesnek lenni? 1. csak Te vagy számára, mint nő, más nők társaságában egyszerűen megszűnik - szexuális értelemben - férfinak lenni, velük szemben - megint csak szexuális értelemben - telejsen semleges. A hűsége a vágy hiányán alapszik.

2. Ugyanaz a férfi marad, mint korábban volt, együttélve az esetleges szexuális feszültséggel, mely más nőneműekkel kapcsolatban tapasztal, de ugyanígy férfiként egyedül veled van, nem csak sok nő közül egy, hanem egy, akit kiemelt a sok közül. Hűsége a szereteten és az elkötelezettségen alapszik.

Melyik a vonzóbb?

2014. aug. 16. 15:56
 30/39 A kérdező kommentje:
Gyengébbek kedvéért, nem csak egy nőci, akit megnézett az utcán, azt lesz-rom, nem is látom, nem is érdekel, hanem ők sokáig jóban voltak, mint a barátok...
2014. aug. 16. 16:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!