Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vártál már valaha az exedre?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vártál már valaha az exedre? Sikerült a dologból valami?

Figyelt kérdés
2014. aug. 15. 21:46
 1/5 anonim ***** válasza:
Igen nekem sikerult. Amikor szakitott az aktualis parjaval, visszajott hozam, azt hittem jo lesz, de egy honap utan megint dobott es uj parja van, csak szexre kellettem neki.
2014. aug. 15. 21:51
 2/5 anonim ***** válasza:
Használt zoknit nem veszek fel..
2014. aug. 15. 21:51
 3/5 anonim ***** válasza:
Osztom a kettes véleményét.
2014. aug. 15. 21:55
 4/5 anonim válasza:
2évet. 5 hónapja ujra együtt, eddig jó minden
2014. aug. 15. 22:19
 5/5 anonim ***** válasza:

Az első választ akár én is írhattam volna, csak az időtartam más:

4 év kapcsolat után 1 évig volt mással (akivel 2 hónapot csalt), majd visszajött, 9 hónapig könyörgött hogy bocsássak meg és vállaljam fel mint páromat, majd mire ezt megtettem, már vagy 2 hónapja volt vkije akiről nem tudtam... Most boldog párt alkotnak :D (persze, a csaj nem tudja hogy a kapcsolata elején volt szeretője, mert így úgy néz ki csak az voltam)...

2014. aug. 16. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!