Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek megér annyit egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek megér annyit egy nő, hogy a küllőmet teljesen átalakítsam?

Figyelt kérdés

Lány 16éves én idén töltöm 17-et és még soha nem szeredtem ennyire egy nőt,midnent megtennék érte hogy boldog legyen,de azt mondta hogy nincs sok esély nálan. Régen 1év kb..akkart velem járni de mondtam h nem,mert akkor volt barátnőm,de ugybántam vele mintha járnánk.

sgeitsetek kérlek h tudnám elfefelejteni vagy,h tudnám megszerezni MERT nagyon szeretem!!(L):S

2010. jan. 14. 09:45
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Küllő: bringáknál, a keréken az a vasdrót-szerű izé, ami az agyat összeköti a felnivel.

Kérdező: küllem, vagy külső. A küllő nem jó.:D A küllőddel kezdesz, amit akarsz, változás nem lesz. Egyébként csaj miatt változtatni bármit is, baromság.

2010. jan. 14. 10:17
 12/13 A kérdező kommentje:
köszi az oltásokat xD
2010. jan. 14. 12:03
 13/13 anonim ***** válasza:
MOndjuk ha akart Veled járni, akkor valamennyire csak szimpatizál veled, szerintem érdemes próbálkozni. Nem feltétlenül a külsőd teljes átalakításával (bár adni magadra, az sose árt!) - inkább önmagad legjobb verzióját add! :)
2010. jan. 14. 12:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!