Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek megér annyit egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek megér annyit egy nő, hogy a küllőmet teljesen átalakítsam?

Figyelt kérdés

Lány 16éves én idén töltöm 17-et és még soha nem szeredtem ennyire egy nőt,midnent megtennék érte hogy boldog legyen,de azt mondta hogy nincs sok esély nálan. Régen 1év kb..akkart velem járni de mondtam h nem,mert akkor volt barátnőm,de ugybántam vele mintha járnánk.

sgeitsetek kérlek h tudnám elfefelejteni vagy,h tudnám megszerezni MERT nagyon szeretem!!(L):S

2010. jan. 14. 09:45
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Javaslok egy kerékpár szervizt...Ott majd megjavítják a küllőd!!!
2010. jan. 14. 09:46
 2/13 anonim ***** válasza:
Minek változnál meg ha valaki nem azért szeret amilyen alap vagy akkor tetteted magad életed végéig, hogy olyan légy amilyen neki jó. Érdekes, hosszú távon úgy sem fog menni.
2010. jan. 14. 09:50
 3/13 anonim ***** válasza:
Én nem értem a küllődnek mi köze ehhez a kérdéshez.
2010. jan. 14. 09:51
 4/13 anonim ***** válasza:
Nem ér meg! A saját küllő mindenekfelett!!!
2010. jan. 14. 09:53
 5/13 anonim ***** válasza:
Ha valóban szereted, akkor bármit megér. Szerintem.
2010. jan. 14. 09:53
 6/13 anonim ***** válasza:
Minek ha a másik nem is annyira.
2010. jan. 14. 09:56
 7/13 anonim ***** válasza:

Ha megváltoztatod teljesen a küllődet, akkor gondolod, hogy a lány a nyakadba ugrik majd?!

Neked nincs esélyed nála, nem pedig a küllődnek!!!

2010. jan. 14. 09:59
 8/13 anonim ***** válasza:
néhány idióta válaszolónak üzenem, hogy nem a bicikli küllőről beszélt hanem a saját magáról! aki nem tudja mit jelent inkább húzza be a fülét,farkát!!
2010. jan. 14. 10:09
 9/13 anonim ***** válasza:

S*ggfej!!!

Mindenki levette, csak Te nem vetted le, hogy szívatjuk, mert nem tud helyesen írni...

2010. jan. 14. 10:11
 10/13 anonim ***** válasza:
Én tudom mit jelent a küllő és az nem köthető össze a kérdezővel...
2010. jan. 14. 10:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!