Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már vagy 1 éve járunk nagyon szeretjük még mindig egymást, de most kiakarjuk próbálni együtt. Mikor fekhetünk le együtt az ágyban a barátnőmmel?
Figyelt kérdés
Ne nézzetek hülyének lehet h még korai nem tudom.De mindenesetre a barátnőm nagyon akarja és én sem mondok erre nemet.Még gondolkozok rajta.Ő 13 én 14.2008. aug. 6. 12:11
1/5 anonim válasza:
Ha biztosan tudjátok, hogy hogyan védekezzetek, akkor 1 év utána nyugodtan lefeküdhettek, természetesen csak akkor ha mind2en akarjátok és felkészültetek! Viszont ha még korainak érzed akkor még várjatok egy picikét!
2/5 anonim válasza:
Ha te is meg ö is akarjátok ,akkor nincsen vele gond.De elötte sok-sok petting hogy megsiemrd a testét,Ne tervezzétek be elöre melyik nap mikor mennyi,mert akkor csak feszültség lesz.Engedjétek el magatokat,csak a másikra figyeljetek lehetöleg zavartalan környezetben.A védekezést ne hagyjátok ki!
3/5 A kérdező kommentje:
Oké,köszi.Persze,a védekezédra gondolunk majd feltétlenül.
2008. aug. 6. 12:30
4/5 anonim válasza:
1 év után már természetes, hogy a szexre is gondoltok, mégha elég fiatalok is vagytok. Ha mindketten úgy érzitek, hogy felkészültetek, és nem fogjátok megbánni, na meg persze megbeszéltétek, hogy mivel védekeztek, akkor már lefekhettek egymással.
5/5 anonim válasza:
Szerintem ez még nagyon korai, még gyerekek vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!