Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hülyeség várni az exre? Hogy talán majd egyszer visszajön?
Figyelt kérdés
5 évig voltunk együtt, de ő elhagyott,mert elmúltak az érzései irántam. Ennek lassan 2,5 hónapja. Azóta cseppet sem vagyok jobban, sőt.. Annyira fáj,hogy belehalok. Nincs olyan pillanat,hogy ne gondolnék rá, nem csak lelkileg, hanem fizikailag is fáj.2014. aug. 14. 19:17
11/13 A kérdező kommentje:
Akkor várok évekig, egy fiút sem akarok átverni,hogy csak azért vagyok vele,hogy feledtessem a régit.
2014. aug. 14. 19:29
12/13 anonim válasza:
Én 8 hónapja várok rá, hogy visszajöjjön, most jön haza szeptemberben külföldről, még várok, hátha megkeres. Sosem lehet tudni. Én nem lettem jobban, nem tudok mást szeretni még, akkor meg nem mindegy, hogy reménykedem-e vagy sem? De, és a remény jó, míg a kétségbeesett bőgés rossz. Bár...ez most is van. na mindegy, csak azért írtam, hogy ne érezd magad egyedül.:)
27N
13/13 anonim válasza:
A reménykedés csak azért rossz mert kb megduplázza a kesergés idejét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!