Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek hülyeség várni az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hülyeség várni az exre? Hogy talán majd egyszer visszajön?

Figyelt kérdés
5 évig voltunk együtt, de ő elhagyott,mert elmúltak az érzései irántam. Ennek lassan 2,5 hónapja. Azóta cseppet sem vagyok jobban, sőt.. Annyira fáj,hogy belehalok. Nincs olyan pillanat,hogy ne gondolnék rá, nem csak lelkileg, hanem fizikailag is fáj.
2014. aug. 14. 19:17
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Igen a legostobább dolgok közé tartozik.

Drága időt vesztegetsz csak el vele, és ki tudja hány embert hagysz elmenni ez által magad mellett.

2014. aug. 14. 19:17
 2/13 Láttál már,de mégse :) ***** válasza:

Ne haragudj,de igen.

És ha sohasem jön vissza,akkor örökre várni fogsz?

2014. aug. 14. 19:18
 3/13 anonim ***** válasza:
Velem majdnem ugyanez játszódott le, mint veled. Mi újra összejöttünk :) Szóval ha tényleg szereted, és úgy érzed, ő volt az igazi számodra, akkor nem hülyeség.
2014. aug. 14. 19:19
 4/13 barbiasd987 válasza:
Igen, mert ha egyszer elhagyott, akkor miért menne vissza hozzád? Szerintem csak az időt vesztegetnéd vele, ha 5 év után képes volt szakítani veled...
2014. aug. 14. 19:20
 5/13 anonim ***** válasza:
Nagyobb hülyeség, mint a szexre várni.
2014. aug. 14. 19:21
 6/13 anonim ***** válasza:
3-as vagyok, annyit még hozzátennék, hogy a szakítás után kb 7-8 hónappal jöttünk újra össze. Ha szeretnél erről beszélni valakivel, akkor nyugodtan írj, hisz tudom min mész keresztül. :/ :)
2014. aug. 14. 19:26
 7/13 anonim ***** válasza:

#3: csakhogy egy kapcsolathoz két ember kell, és a kérdező hiába szereti a exét, meg gondolhat akármit, az nem fog visszamenni ha nem szereti!

El kell különíteni hogy a megszokás vonzza össze újra a két embert vagy a valódi érzelmek!

Szerintem is badarság reménykedni. Tudom hogy fáj, de minden egyes lépéssel könnyebb lesz,csak valóban, tényleg foglald el magad valamivel. Ami fáj pedig add ki magadból, beszéld ki ha kell.

2014. aug. 14. 19:26
 8/13 kolosszus22 ***** válasza:

Igen az, kicsi az esélye, hogy lesz még köztetek bármi is. Próbáld meg lekötni magad, csinálj olyan dolgokat amiket eddig nem tettél, újíts pár dolgot az életedben és idővel jobb lesz. Aztán majd előbb-utóbb találkozol valakivel aki elfeledteti veled a régit, ez az élet rendje.

27F

2014. aug. 14. 19:27
 9/13 anonim ***** válasza:
Hát igen 7-8 hónap...de ez sem volt tuti, semmi sem az, eltelhetnek így éveid is...
2014. aug. 14. 19:27
 10/13 anonim ***** válasza:
7-es: a mi esetünkben az volt, hogy a külön töltött idő ráébresztette, hogy mégis velem akar lenni. Ki tudja, lehet a kérdezőnél is így lesz. A másik meg, hogy utólag rájöttünk, hogy ez jót tett nekünk, mert a kapcsolatunk sokkal jobb lett azóta.
2014. aug. 14. 19:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!