Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit írjak ki személyes üzinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit írjak ki személyes üzinek neki msnre?

Figyelt kérdés

2 hete járunk, és ki írt nekem pár napja msnre egy olyan személyes üzit, amitől minden nap olvadozok, olyan édes.:) Nekem csak egy szívecske van kinn, de a mai nap után úgy érzem m megérdemel többet is.. Pl.y aranyos idézetet.:D vagy nemtom... pls adjatok ötleteket:)

16/L

2010. jan. 13. 22:27
 1/7 anonim ***** válasza:
27%
Szeretnék Szeretkezni Szűz Szajhaként, Szerelmem!
2010. jan. 13. 22:28
 2/7 anonim ***** válasza:
10%

jaj te hülye ilyet csak te irhatsz ki

ezért lepontozlak -50% ra

na

:D

ird ki a nevét pl és h mióta jártok és h szeretlek

2010. jan. 13. 22:32
 3/7 anonim ***** válasza:
Keresgélj neten, van egy csomó. De nekem a kedvencem a "Ki az? Ó-val kezdődik és borzasztóan szeret. Ó, hát az én vagyok!"
2010. jan. 13. 22:35
 4/7 A kérdező kommentje:
Háát neten már régóta keresgélek, de nem találom a tökéletest.:/ Ezért tettem fel a kérdést.
2010. jan. 13. 22:43
 5/7 anonim ***** válasza:

"Nekem már nem kell más, örökre elcsábítottál!"

:$ ;)

2010. jan. 13. 23:55
 6/7 anonim ***** válasza:
51%

"Drágám p*cse nagyon eres

Irigyli az alezredes"

2010. jan. 14. 00:04
 7/7 anonim ***** válasza:
Szeretem mert az enyém,és imádom mert nem másé. :)) bááár 2 hééét én nem mernék ilyet még kiírni :)
2010. jan. 14. 00:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!