Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit írjak ki személyes üzinek, hogy rámírjon, vagy hívjon ki (talizni)?
Figyelt kérdés
Pár utcányira lakik, szóval bármikor ki tud hívni, de megelégszem azzal is, ha csak rámír, és beszélgetünk.:)
16/L (Ő 17/F)
2009. jún. 15. 19:25
1/7 A kérdező kommentje:
Mindig az szokott kinn lenni, hogy "unatkozok, vki írjon rám:)" (vagy valami ilyesmi), és nem akarom megint ezt, mert ez már kezd unalmas lenni, és lehethogy hülyének nézne, hogy folyton unatkozok.:D
2009. jún. 15. 19:26
2/7 anonim válasza:
-unatkozok :S
-írjatok ráááám
-nincs kedve vkinek filmezni/talizni/sétálni?
...amúgy miért nem írsz te őrá?
3/7 anonim válasza:
írd azt, hogy kint vagyok az zutcán, és várom, h. valaki, aki igazán közel van hozzám rámpillantson
4/7 anonim válasza:
hopp, akkor két tipp úszott :P
-vkinek legyen kedve fagyizni/sétálni!!! :D
- mit csinálsz? és miért nem velem beszélsz? :P
5/7 anonim válasza:
*írj!írj!írj!
*írj rám,aztán 10 perc múlva kint a ...-nál :D
*persze hogy kimegyek ha hívsz ! xD
pl most hirtelen ezek jutottak az eszembe xD én vagyok olyan hülye elmebeteg fogyatékos hogy kiírnám xD
6/7 A kérdező kommentje:
áá:D ezek nagyon jóK!!!:D még még még írjatok ilyeneket!:D köszi mindenkinek!
2009. jún. 15. 19:35
7/7 anonim válasza:
"uncsizoom, nincs kedve egy aranyos srácnak elszórakoztatni?:P:)"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!