Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha Ő nem ír ki engem személyes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha Ő nem ír ki engem személyes üzinek msnen, attól én még kiírhatom őt?

Figyelt kérdés

Járok egy sráccal pár napja, és teljesen bele vagyok zúgva. Én szívem szerint már mindenkinek eldicsekedtem volna vele.xD Sokszor gondolkodtam rajta, hogy kiírok msnre személyes üzinek egy "(L)"-t, azaz egy szívecskét, de Ő nem írt ki nekem semmit. Gáz lenne, hogy a lány írja ki előbb? Amúgy nem msnes kapcsolatról van szó, mert gyakran találkozgatunk, de mikor nincs velem, akkoris érezni szeretném h velem van, és ez a kiírás sokat jelentene nekem.:D Szal szerintetek kiírhatok neki vmit v inkább ne?

16/L

2010. jan. 2. 12:47
 1/9 anonim ***** válasza:

Ha szeretnéd, akkor szerintem nyugodtan:) Nálunk fordítva volt, a kapcsolatunk elején a barátom kiírta a nevem és egy szívecskét msn-re, holott én jelét sem mutattam, hogy ilyenre készülnék:) Sőt, én rá kb. három hétre tettem meg ugyanezt, mert akkor éreztem úgy, hogy kezdek beleszeretni. Az meg, hogy lány vagy, nem számít. Írd csak ki nyugodtan szerintem:)

17/L

2010. jan. 2. 12:52
 2/9 anonim ***** válasza:
szerintem várj még ezzel, kicsit korai lenne még, nehogy megkötve érezze magát a srác. ha nagyon hiányzik gépezés közben, akkor pl. kitehetsz hátterednek egy róla készült fotót. meg nem tudhatod, mi jön be neki ilyen téren, pl. az előző barátomnak tiszta giccs volt a személyes üzenete (L) nevem napocska (L) satöbbi, a mostani barátommal meg már 2.5 éve vagyok együtt, de soha egyikünk se rakott ki semmi ilyet, pedig nagyon szeretjük egymást. egyszerűen tudom h nem olyan típus, smiley-t is csak évente kétszer ír, én meg nem fogom erőltetni, ezen nem múlik semmi.
 3/9 anonim ***** válasza:

Persze, nyugodtan kiírhatod. A fiúk nem olyanok mint mi lányok, ők nem szeretnek dicsekedni, ami persze nem jelenti azt, hogy nem érzik ugyanazt mint mi. Az sokkal fontosabb, hogy amikor együtt vagytok kimutatja-e az érzéseit. A szeretet, simogatás, puszilgatás sokkal többet jelent, minthogy kiírna msn-re egy szivet. De a lányok szívesen világgá kürtölnék, ha boldogok, nincs ebben semmi rossz.

23/L.

4/9 anonim ***** válasza:
45%
ISTENEM EZ MOST KOMOLY??? ki nem sz.rja le mit irsz ki...
 5/9 anonim ***** válasza:

szivecske meg egy pirulósfej...

hacsak nem full romantikus a pasi (nagyon ritka faj),akkor még jodarabig várhatod,hogy látod kint a saját neved...

2010. jan. 2. 12:53
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

lol xD ez de cuki xD

M.

2010. jan. 2. 13:19
 7/9 anonim ***** válasza:
Jó csaj vagy sok pasinak kellenél ?? mert lehet hogy szégyel és ezért nem ir ki :S
2010. jan. 2. 21:35
 8/9 anonim ***** válasza:
Tapogasd ki nála finoman hogy minek nem ir ki mert vannak emebrek mint pl én is soha nem irok ki semmit msn re egy csomó csaj siránkozott érte de végül megértették hogy ez a stilusom vagyis nem szeretném hogy ha mindenki tudná a dolgokat
2010. jan. 2. 21:37
 9/9 A kérdező kommentje:
nem hiszem hogy szégyell, már egy csomó haverjának bemutatott :D sőt, volt már haverja aki rám is hajtott xd (ezt nem dicsekvésül mondom :D)
2010. jan. 3. 00:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!