Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha Ő nem ír ki engem személyes üzinek msnen, attól én még kiírhatom őt?
Járok egy sráccal pár napja, és teljesen bele vagyok zúgva. Én szívem szerint már mindenkinek eldicsekedtem volna vele.xD Sokszor gondolkodtam rajta, hogy kiírok msnre személyes üzinek egy "(L)"-t, azaz egy szívecskét, de Ő nem írt ki nekem semmit. Gáz lenne, hogy a lány írja ki előbb? Amúgy nem msnes kapcsolatról van szó, mert gyakran találkozgatunk, de mikor nincs velem, akkoris érezni szeretném h velem van, és ez a kiírás sokat jelentene nekem.:D Szal szerintetek kiírhatok neki vmit v inkább ne?
16/L
Ha szeretnéd, akkor szerintem nyugodtan:) Nálunk fordítva volt, a kapcsolatunk elején a barátom kiírta a nevem és egy szívecskét msn-re, holott én jelét sem mutattam, hogy ilyenre készülnék:) Sőt, én rá kb. három hétre tettem meg ugyanezt, mert akkor éreztem úgy, hogy kezdek beleszeretni. Az meg, hogy lány vagy, nem számít. Írd csak ki nyugodtan szerintem:)
17/L
Persze, nyugodtan kiírhatod. A fiúk nem olyanok mint mi lányok, ők nem szeretnek dicsekedni, ami persze nem jelenti azt, hogy nem érzik ugyanazt mint mi. Az sokkal fontosabb, hogy amikor együtt vagytok kimutatja-e az érzéseit. A szeretet, simogatás, puszilgatás sokkal többet jelent, minthogy kiírna msn-re egy szivet. De a lányok szívesen világgá kürtölnék, ha boldogok, nincs ebben semmi rossz.
23/L.
szivecske meg egy pirulósfej...
hacsak nem full romantikus a pasi (nagyon ritka faj),akkor még jodarabig várhatod,hogy látod kint a saját neved...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!