Windows 7-et kiírhatom dvd-re?
Figyelt kérdés
Szóval az a helyzet hogy most töltöm le a windows 7-et és arra lennék kíváncsi, hogy működik-e ha DVD-re írom ki, mert ugye 3.5GB körül van az iso fájl.
Lehet hogy ez egy orbitálisan nagy baromság amit most kérdezek de attól még kiváncsi vagyok, hogy működik-e úgy :D
2011. júl. 19. 14:32
2/5 A kérdező kommentje:
nemtom mert hülye vagyok és bizonytalan :d mondom hogy segg kérdés de biztonság kedvéért megkérdeztem :D
2011. júl. 19. 14:38
3/5 anonim válasza:
Természetesen, nyugodtan ird ki DVD-re, az irásnál a TAO-t válaszd (Track At Once - Sáv egymenetben)
4/5 A kérdező kommentje:
okok köszönöm a segítséget :)
Bár annyira nemértek a dvd íráshoz de majd megnézem :D
2011. júl. 19. 14:43
5/5 Pj0tr válasza:
1. ne az iso fájlt írd ki hanem a tartalmát (lemezkép felírása)
2. oké, hogy gyanítottad, hogy értelmetlen a kérdés, de mondj egy más módszert (most ne gyertek nekem a virtuális környezetekkel, meg a LANon keresztüli telepítéssel), hogy hogyan is installálnád fel? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!