Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 1 éves évfordulora mit csinalt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

1 éves évfordulora mit csinaltassak a páromnak a következők közül?

Figyelt kérdés
légyszi segítsetek minél többen,mert nemtudok dönteni...szoval közös képpel szeretnék neki valamilyen ajándékot csinaltatni csak nemtudom melyiket: párnát, 1 oldalas vászon naptárat, 12 oldalas falinaptárat, egéralátétet, faliórát...Ti melyiknek örülnétek legjobban? vagy valamilyen más ötlet ami nincs itt?minel többen írjatok légyszi...köszi...én 21/L ő 27/F
2010. jan. 13. 22:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
61%
én pasi avgyok és egy láda sörnél nem örülék jobban semminek de ha igen nagyvonalu vagy akkor kettöt veszel neki!felemelő boldogság abban a tudatban élni hogy van otthon sör amit az "asszony" hozott és még jobban is esik mint amugy:D
2010. jan. 16. 11:51
 12/14 anonim ***** válasza:
62%
Ha jól rajzolsz, esetleg festesz, vagy van ilyen ismerősöd, akkor szerintem a legjobb egy kép rólatok szépen bekeretezve. Nekem az unokatesóm festő, és ő csinált rólunk egy közös képet, azt kapta a barátom névnapjára.
2010. jan. 16. 11:53
 13/14 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem ha nem tudsz dönteni, csinálj egy gyertyafényes vacsorát, főzz neki valami finomat. Egy kis bor, vagy pezsgő...aztán a kádba egy nagy fürdés kettesbe, romantikus zenével:) Szerintem ennek tuti örülne...ha kevésnek tartod vegyél még mellé apróságot.
2010. jan. 16. 13:24
 14/14 anonim válasza:
Nyeld le neki, nekem is bejön 21F xD
2010. jan. 16. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!