Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 1 éves évfordulora mit csinalt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

1 éves évfordulora mit csinaltassak a páromnak a következők közül?

Figyelt kérdés
légyszi segítsetek minél többen,mert nemtudok dönteni...szoval közös képpel szeretnék neki valamilyen ajándékot csinaltatni csak nemtudom melyiket: párnát, 1 oldalas vászon naptárat, 12 oldalas falinaptárat, egéralátétet, faliórát...Ti melyiknek örülnétek legjobban? vagy valamilyen más ötlet ami nincs itt?minel többen írjatok légyszi...köszi...én 21/L ő 27/F
2010. jan. 13. 22:05
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Szia !Lehet ma már (ha már ilyen fényképes dolgokban gondolkodsz) ilyen fényképes puzzlet is csináltatni,szerintem az is jópofa,bár nem tudom párod mennyire szereti az ilyesmiket.Remélem azért valamit segítettem.

Ciao

2010. jan. 13. 22:11
 2/14 anonim ***** válasza:
Én faliórát kaptam (fényképeset) és nagyon tetszik,szóval arra szavazom!
2010. jan. 13. 22:16
 3/14 anonim ***** válasza:

Én lány vagyok, de ha több jó közös képetek van, akkor én a naptárat csináltatnám. De vannak ilyen kis üveg kulcstartók is ilyen: [link] meg van ami nem kulcstartó, hanem sima ilyen dísz. Vannak nagyobbak is és bármilyen képet beletehetsz. Ez is jó szerintem. Nekem a barátom karácsonyra párnát csináltatott, és nagyon tetszik:). Vagy van még egy ötletem: ha van kocsija, akkor vegyél neki olyan kulcstartót amin egy pici képkeret van és abba tedd be a képeteket, így mindig amikor megy vhova, eszébe jutsz..

Remélem segítettem vmit.

16/L

2010. jan. 13. 22:34
 4/14 anonim ***** válasza:

Ja bocs kimaradt az elejéről vmi. Szóval úgy akartam írni hogy én lány vagyok, szóval nem tudom egy pasi minek örülne legjobban, de ..... stb stb. :)

előző vtam

2010. jan. 13. 22:36
 5/14 A kérdező kommentje:
köszi az eddigi gyors, jo valaszokat...még szívesen fogadom mások "véleményét" is...
2010. jan. 13. 22:36
 6/14 anonim ***** válasza:
0%
hát... nem akarok elkeseítő lenni, de szerintem elég gáz ajándékok...
2010. jan. 13. 23:04
 7/14 anonim ***** válasza:
akkor talán mondj te is párat szerinted mi lenne jó...?kíváncsi vagyok a véleményedre.
2010. jan. 13. 23:11
 8/14 anonim ***** válasza:
en ezust karlancot adtam belevesetve "szeretlek". esetleg az idoponttal meg amikor osszejottetek (nem is draga, es ha hordja mindig vele lesz, es mindig emlekeztetni fogja rad)
2010. jan. 13. 23:16
 9/14 A kérdező kommentje:
hát például azért gondolkodok ilyeneken,mert az ékszert hiába venném nem hordaná,mert nem szereti, van neki,de 1x ha volt rajta...
2010. jan. 13. 23:34
 10/14 anonim válasza:
Szia!Én barátomnak 3 éves évfordulónkra azt találtam ki hogy vettem egy nagyobb képkeretet és szépen kivágva tettem bele közös képeket és idézeteket na meg egy szívecskét középre :) De viszont vannak olyan pasik akik ezeknek nem örülnek mert nem ilyen romantikus típusok először ezt döntsd el.
2010. jan. 14. 09:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!