Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hazudtam es felek, hogy kiderul. Mit tegyek?
Tavaly nyaron ismertem meg a parom es most megkert, hogy koltozzek hozza. Ugy tudja 26 eves vagyok, de igazabol ket het mulva 30 leszek. En igazabol nem hazudtam, mikor megkerdezte en vissza kerdeztem, hogy mit gondol es azt valaszolta 25 (tavaly) es en megdicsertem hogy milyen ugyes (hogy kitalalta). Telt mult az ido es egyre kinosabb lett megmondani az igazat (bar tudtam, hogy egyszer kiderul). Ami a legjobban visszatartott, az a masokra tett megjegyzesei voltak mikor egy parrol kiderult hogy a no idosebb. Az en parom 27 eves volt a multhonapba.
Szerinte a ferfi kell idosebb legyen az sem problema ha 10 evvel mert a fiuk kesobb ernek es akkor......
Szoval a kerdesem, hogy mit gondoltok ez "mekkora" hazugsag (azert nem egy gyereket v. ferjet titkolok), megbocsajthato?
Ha valaki ugy gondolkodik mint o, elofordulhat hogy csak ez miatt szakit velem?? Most nagyon ideges vagyok es felek.
Koszonom
Azért nőknél pár év lefaragása elég gyakori dolog.
Ha komolyabbra fordul a kapcsolat, akkor azért nem árt tisztázni, mert előbb-utóbb úgy is kiderül: családi események, hivatalos intézni való...
Próbáld humorosan előadni, ne csinálj belőle hatalmas coming out drámát. Ha ezért szakít, akkor nem is szeret igazán.
Hát most őszintén, ha a kapcsolat ezen múlik, akkor már rég rossz!
Te ugyanaz az ember maradsz, akit szeret. Nem tök mindegy, mennyi idős vagy??
Nem, ez nem csak az életkorról szól.
Hanem arról, hogy hazugsággal indult a kapcsolat, pláne olyan piti ügyben, mint az életkor.
Valószínűleg nem dob ki, de nagyot fog csalódni.
Ha ő fiatalabb barátnőt akart, joga van hozzá. Te meg szemérmeskedve hazudsz a korodról.
Kicsit nevetséges.
Mondd el az igazat, szerintem ez nem is kérdés.
Az idegességed meg jogos, mert egy évig hazudtál neki, és hülyének nézted (nem bíztál meg benne), emiatt szerintem bárki csalódna benned, hát még ha neki külön fontos is a kor valamiért...
"Ha ennyi miatt otthagy, akkor nem sok értelme van a kapcsolatotoknak."
Nem azért hagynám ott, mert pár évvel idősebb, hanem mert hazudott és többé nem bíznék meg benne. Ha ebben hazudik, másban is hazudhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!