Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok internetes írásban, könyvben olvastam, hogy a tudományban nagyon elmélyülteknek több esetben nincs párja. Én is ilyen lehetek?
Nem különösebben szoktam ilyeneken gondolkozni (mondjuk anyám "zaklat", "meleg vagy?" - mert nem volt még párkapcsolatom, de még annak írmagja sem), de ez szöget ütött a fejembe. Én is szívesen foglalkozom (természet)tudományos dolgokkal (olvasok, fényképezek stb.), mondjuk Nobel-díjam ebből nem lesz. Bár sokszor napok telnek el anélkül, hogy megszólalnék, ilyenkor szeretek "magamnak lenni", elmélyedni a dolgokban, gondolkozni... Szeretek vitázni különböző dolgokról, mindenben a logikát keresni... De amúgy ezt leszámítva sportolok, sok hobbim van, viccelődöm (ironikus-szarkasztikus stílusomat ki nem állhatják a körülöttem lévők), haverokkal néha legurítok egy pár sör... De sokan mondják, valami hiányzik az életemből, a nők. Kérdezik, hogy bírom ki, de nem tudom, mit kell ezen kibírni.
Még inkább el kellene mélyülnöm a tanulásban (gyak. ez az), vagy mit kellene tennem?
De nem szeretnék lemondani a családalapításról stb. idővel kialakul egy egészséges egyensúly, nem? Sok embernek van családja, akinek a tudásával könyveket lehetne megtölteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!