Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem hiszitek azt hogy 15-16 évesek között nem lehet igazi szerelem?
Ebben a korban még régi szóval, csak diákszerelem. Nem felnőttek, nem ismerik az életet, csak a szex a fontos nekik.
Ritka, hogy tartós marad.
Senki sem állítja, hogy nem létezik tizenpár évesen igaz szerelem. Az a tényállás viszont, hogy ezek az első igaz szerelmek nagyon ritkán maradnak meg életed végéig. Azzal nyilván nem vitatkozik senki, hogy szerelmes vagy, azt az állítást vonnánk kétségbe, ha azt mondanád, ő az egyetlen akivel valaha is összejönnél, a NAGY Ő, satöbbi. Nyilván van ilyen is, mint egy előttem válaszoló írta, de az szinte már csodának minősül.
Én már nem is tudom, hány pasival vagyok az első szerelmem után. És csak jobbak jöttek. A legtöbb emberrel így van. Azért mondjuk, hogy szép a tiniszerelem, csak nem tart sokáig.
Lehet szerelem, de nem igazi. Ahogy előttem is írták, diákszerelem. Egy 15 éves még nagyon sok változáson megy keresztül és ez a folyamat sok évig tart. Változik a külső, stílus, ízlés, érdeklődési kör, közben tapasztal egy csomó dolgot, formálódik az értékrendje.
Nem biztos, hogy egy 15 éves különbséget tud tenni egy fellángolás (akkor is ha hosszan tartó lángok!) és egy igazi szerelem között.
Kedves Kérdező! Mentsd el ezt a kérdést és 10 év múlva vedd elő. Kíváncsi vagyok vajon majd akkor mire fogsz gondolni, ha visszanézed!
Amit most érzel, biztos, hogy az is különleges, de nem biztos, hogy az igazi.
Én elhiszem, hogy lehet, csak nagyon ritka.
Fõleg úgy, hogy ebbe a korosztályba mostanában eszetlen, nagyképü, vagánykodó idióták tartoznak, akik 2 hétente más pasival/csajjal járnak.
De örülök, hogy te nem közéjük tartozol kedves kérdezõ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!