Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanácsokat légyszi, ha tudtok adnátok?
1 fiú: Mondta a barátnőm hogy játszottak igaság v merészséget és az volt a kérdés Hogy szép vagyok e és járna e velem?Mind a ketőre igen volt a választ csak az a baj hogy osztálytársak vagyunk meg ő térfogatilag kisseb nálam és az cseppet ciki neki is meg nekem is. szal. Nem akarnám ki hívni magamra a barátait mert non gyerekes barátjai vannak olvis sziintem de nekem mon be jön.
2 fiú:
Az uncsi tesóm barátja 16 éves és teccik nekem csak nem merek kezdemélyenzni. Én aszt gondoltam hogy a tesómnak a barátnőim megmondják hogy teccik nekem és a tesóm meg mondja neki de ha meg nem úgy van ahogy kéne akkor nem fogok merni a szemábe nézni.
Iskola, tanulás, főleg nyelvtan!
Na a fiúkkal foglalkozz, tanulj inkább. Majd, ha helyesen le tudod írni a kérdésedet, akkor lehet szó fiúkról. Addig inkább hanyagold. Szerintem kb. 13 éves lehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!