Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbantottam ma elegge a baratnomet. Adnatok legyszi tanacsokat valami szep bocsanatot kero SMS-re?
Irj szivbol. Annal szebb nincs. Amit valaki mas ir meg lehet ha szep, de ha te sajat szivedbol fogalmazol meg egyet lehet ha nagyobb sikerrel jarnal. Nem ismerem a baratnodet, de nekem jobban esne legalabbis.
Sok sikert, bekuljetek. :)
háát nagyon elbaxsztál valamit ha ennyire segítségre szorulsz :)
azt tudom ajánlani keress google.-n egy pár szép bocsánatkérő verset,..
általában ezt szoktam írni,:
Ha rózsákkal álmodnál, tudd, azok a türelem virágai. Ha csókról álmodnál, érezd, azt én küldöm. Ha netán rólam álmodnál, tudd, te is az álmomban jártál.
Mióta megismertelek, azóta szeretlek, rabul ejtett ragyogása csillogó szemednek. Messze vagy tőlem, de nem vagyok árva, mert itt vagy velem, a szívembe zárva.
Sok sikert .
Szia! : )
Hm... Ismertem egy fiút, aki 19 évesen nem fogta fel, hogy személyesen kellene megbeszélni a komolyabb dolgokat és ha megbántom a barátnőm MSN-en, akkor elé kellene állnom és bocsánatot kérni, őszintén, még akkor is, ha Ő poénnak gondolta, és úgy gondolta, hogy Én is poénkodok.
A lényeg, állj elé, egy szívből szóló, " kérlek ne haragudj " mondattal és egy öleléssel simán el lehet intézni... : ) Ez mindennél többet ér hidd el... Minden sms-nél, minden más versnél, mindennél... És ez az, amit nem kaptam meg...
Nani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!