Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Örökre igy maradok, vagy van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Örökre igy maradok, vagy van még esély?

Figyelt kérdés
Halálosan szerelmes vagyok valakibe,aki ígérget nekem de mással van,és minden nap látom hoy boldogok együtt,és érzem hogy már sohasem lesz az enyém.Két éve megy ez igy,és napról napra rosszabb,és az idő nem segít.Folyton szomorú vagyok,és rá gondolok,elalvás előtt is,meg minden másodpercben,mit tehetnék hogy vége legyen ennek a szenvedésnek?Kérlek segítsetek ha éltetek át már hasonlót!
2010. jan. 13. 17:27
 1/1 anonim ***** válasza:

1 ha ígérget az már nem jóh

2 éve? felejtsd el

bulizz ne ragadj le 1 embernél Chatelj meg minden

megkérdezed akar e vmit azt mondja h nem akk nem kell erőltetni

ő nem fogja soha átélni azt az érzést amit most te érzel.

nem ő az igazi van ez igy

ne szomorkodj ^^

2010. jan. 13. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!