Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A menstruációm elmúlása után...

A menstruációm elmúlása után 2 nappal van rá esély h terhes maradok?

Figyelt kérdés
2009. okt. 9. 08:10
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen, elég nagy.
2009. okt. 9. 08:12
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Persze. Esély mindig van, kisebb-nagyobbnak mondják, de nekem például sikerült olyankor teherbe esnem, amikor statisztikailag a legkisebb esély volt rá, szinte 0%.
2009. okt. 9. 08:13
 3/11 A kérdező kommentje:
És ugy is van rá esély h ekkor vesztettem el a szüzességemet?
2009. okt. 9. 08:19
 4/11 anonim ***** válasza:
74%
Szerinted mégis mi köze van a szüzességnek a teherbeesés esélyeihez? Előbb talán 7-8. osztályos biológia könyvet kéne tanulmányozni, aztán kefélni...
2009. okt. 9. 08:25
 5/11 A kérdező kommentje:

Végülis pl az h 1 orvos ismerösünk mondta h aki elöször a te megfogalmazásod szerint "kefél" az nem lehet terhes!

ja és am nem kioktatást kértem hanem segítséget

2009. okt. 9. 08:27
 6/11 anonim ***** válasza:
74%

Namost, az akkor

a) nem orvos

b) félreértettél valamit

Amíg az ember nincs tisztában, hogy hogy működnek az ivarszervei, addig inkább játsszon a babáival és ne szexeljen. Ezen nincs mit szépíteni.

Ha halvány lila fogalmad lenne a női ivarszervek működéséről és a megtermékenyítésről, akkor fel sem merülne benned, hogy a szüzesség elvételének köze van a teherbees esélyeihez.

2009. okt. 9. 08:32
 7/11 anonim válasza:
27%

sztem ha 1 lány választ vár akkor a sok primitív embernek,nem oktatást kellene tartani hanem segítséget nyújtani!

a kérdezönek nyugodj meg vegyél tesztet.

2009. okt. 9. 08:38
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj meg ,biztos nem kioktatni akart az előző válaszoló de igaza van!Hihetetlen ,hogy azt gondolod,hogy a szüzesség elvesztésekor nem lehetsz terhes!Engem érdekelne ,hogy mivel magyarázta az ismerősöd(aki nyilván nem orvos vagy ha mégis az én nem szeretnék a keze közé kerülni))Terhes lehetsz bármikor,vegyél 1 tesztet és tájékozódj,mert nem csak a terhességre hanem a betegségekre is vigyázni kell és az ellen sem ad védettséget a szüzesség!!!!
2009. okt. 9. 08:39
 9/11 anonim ***** válasza:
Miért kell itt egymást bántani!Primitív?Kefél?Nem értelek benneteket!Én csak azt mondom vegyél tesztet és rögtön kiderül,hogy teherbe estél e!!
2009. okt. 9. 08:43
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Statisztikailag óval nagyobb az esélye, hogy egy lány/nő a szüzessége elvesztésekor teherbe essen. Spontán ovulációt ugyanis kiváléthat egy nagy érzelmi megrázkódtatás (akár negatív, akár pozitív), függetlenül attól, hogy a lány/nő épp hol tart a ciklusában.

Ez magyarázza, hogy a szüzességüket elveszítő ÉS pl a nemi erőszakon átesett nők körében jóval gyakoribb a fogamzás, mint a többi nő esetében. (A negatív érzelmi megrázkódtatás - erőszak esetén - is kiválthat spontán ovulációt.)És szintén ez magyarázza, hogy régen miért estek gyakran teherbe a nők a nászéjszakájukon.

Kérdező, bármikor teherbe eshetsz, amikor nem védekezel. remélem, ennyit azért tudsz. Ahogy az előzőek mondták, előbb az elémélet, csak aztán a gyakorlat. Mint az autóvezetésnél. Előbb ismerkedj meg az ivarszerveid működésével. Nyilván hozzáférsz az internethez, tessék használni!

2009. okt. 9. 08:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!