Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan nagy gond, hogy van 1-2 elvárásom a pasi felé?
Én eddig nem találtam olyan nőt, aki kultúrált, művelt volt s ne tudott volna írni. Valamint minden nőről, akiről kiderült, hogy nem tud írni, az is kiderült, hogy nem túl olvasott és művelt.
Ergó én - Isten bocsássa meg - ezt is szempontnak veszem.
22f
A magyar az egyik leg nehezebb nyelv a világon. A többi nép persze nem csinál ekkor marhaságot, hogy j-ly. Ez sehol máshol nincs.
Nézd el neki. Nem lehet mindenki tökéletes. Ha szeretsz valakit, akkor ne akard megváltoztatni. Fogadd el olyannak, amilyen.
Tulajdonképpen többet beszélek vele élőben, mint Facebookon, szóval... Az a baj, hogy a beszéde se valami szép, és szerintem kínos ez.
De a jelenlegi helyesírás szabályait én is tudom, ő miért nem? Neki nem kell tudnia? Ráadásul egyidős velem, nem fényévekkel öregebb, hogy a régit írásmódot használja.
Nem lennék képes a szemébe mondani, vagyis nem lenne egyszerű, és valószínűleg megutálna.
9-es vagyok,mert ő valószínűleg ilyen ember,miért sokan miért nem tudják a 8 osztályt elvégezni?
Amúgy én azt imádom amikor ,elírok 1-2 szót és egyből,nem tudsz írni,tanulj meg,csak mert elírtam.
facebookon szinte senki nem tud helyesen írni,ezt már megfigyeltem
én megkérdeztem egy csajt hogy tud e?
válasza hogy igen,de nem akar helyesen írni o.O
de ha élőben is fura a beszéde és ezzel te nem tudsz megbarátkozni akkor nem kell erőltetni :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!