Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyha a pasi más csajokat nézeget, gond?
Ha csak nézegeti, az nem gond :)
Az viszont rosszul esne, ha valamit meg akarna rajtam változtatni, pl. nagyobb mellek. Szerencsére még nem volt ilyen, szerettek úgy, ahogy vagyok.
Ő férfi ezért élete végéig nézegetni fogja a csajokat.
Tudod nekünk nagyon fontos a látvány és ha egy lány szép naná, hogy megbámuljuk ez teljesen normális semmi pánik :)
Amíg csak nézeget nem kell izgulnod. Te sem fogsz le mondani a csini ruhákról sminkről csak mert van valakid nem de bár?
Attól, hogy egy férfi megnézi az étlapot, nem következik az, hogy rendelni is fog.
Amúgy az, hogy kijelentette, hogy "bírná ha nagyobb melleid lennének" jó is meg rossz is.
Azért rossz mert neked ezzel fájdalmat okoz(én sem nagyon örülnék ha azt mondánk, hogy bírnám ha nagyobb lenne a férfiasságod)
Viszont jó is mert őszinte veled, valószínüleg több mindent megoszt/megbeszél veled mint mással. Ettől csak erősebb lesz a kapcsolatotok.
Ameddig nézegeti őket nincs gond.
Melyik pasi nem bírná ha nagyobb melle lenne a barátnőjének? Ezen ne izgulj. Hangsúlyozd jobban azt a tulajdonságod, amiről tudod nagyon bejön neki. Vagyis be kell vetni néha azt az ún. női csábítást akkor is ha már együtt vagytok, nem csak addig ameddig meg nem kapod. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!