Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek hülyeség azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hülyeség azt gondolnom 14 évesen, hogy Ő az igazi? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

14/f vagyok és van egy lány, akibe már több mint másfél éve szerelmes vagyok. Ő ezt tudja, már jártunk is 3 és fél hónapig, de aztán szakítottunk. Megint alakulgat valami közöttünk, ezt mindketten érezzük. Múlt héten elkísértem a buszmegállóba, ahol egyszer csak megcsókolt. Én nagyon szeretem őt...mindennél jobban. Nekem nem is kell más lány csak Ő. Úgy érzem, hogy senkit nem tudnék ennyire szeretni...

Tisztára úgy érzem, hogy ő az igazi...szerintetek ez ennyi idősen hülyeség? (légyszi csak normális választ) :)

2010. jan. 13. 15:37
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Ez nem hülyeség.

Én 15 vagyok, lány. Nem vagyok szerelmes már, de úgy érzem, h akk is megtaláltam az igazit, csak nem az enyém.

Visszatérve. Sztem te szerelmes vagy, vagy nagyon elfogult. De az is lehet h tényleg ő az. csak te tudhatod.:)

2010. jan. 13. 15:39
 2/15 anonim ***** válasza:
Hát természetes h 14 évesen így érzel egy lány iránt.Lehet, hogy két év múlva már egy másik lányra fogod ugyanezt mondani, ez teljesen normális.:D De volt már pár olyan eset az életben, hogy két tizenéves összejöttek ennyi idősen és együtt maradtak(házasság, gyerekek stb.):D:D Kívánom neked, hogy minden úgy alakuljon, ahogy szeretnéd!
2010. jan. 13. 15:40
 3/15 anonim ***** válasza:

Nem, egyáltalán nem hülyeség, szeritem mindig a mának kell élni és nem foglalkozni azzal amit más mond, meg kell mindent tapasztalni és legfőképpen magunknak!!

De tudni kell hogy egyszer minden véget ér... szóval élj a mának :) amíg jó

16/L

2010. jan. 13. 15:41
 4/15 anonim válasza:
Hülyeség. Mindenki érzett már így (legalábbis nagyon sokan) ennyi idősen, de aztán semmi nem lett később. Persze vannak kivétele.
2010. jan. 13. 15:41
 5/15 anonim ***** válasza:

sztem uccsú túl pesszimista :D

bár.. én 13 évesen találtam vkit aki nagyon is az igazinak tűnt. 13 honapig voltunk együtt.

most pedig már másra mondhatnám h az igazi.. :)

2010. jan. 13. 15:46
 6/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat:) Igen, sajnos tudom, hogy egyszer mindennek vége lesz...de ebbe nem szeretek belegondolni...Élvezem a Vele töltött időt és szinte egész nap Ő van a fejemben és mindig alig várom, hogy láthassam.
2010. jan. 13. 15:46
 7/15 anonim ***** válasza:
Tini szerelem... De édes :) Nyugi, majd elmúlik. Sajnos.
2010. jan. 13. 15:48
 8/15 anonim ***** válasza:
szia:) én 15 évesen éreztem így 2 és fél évig voltunk együtt.most új barátom van és nála ez az érzés sokkal másabb, erősebb, jobb:) 18L :)
2010. jan. 13. 15:50
 9/15 anonim ***** válasza:
Én csak azt nem értem, hogy miért gondolják azt valakiről, hogy az igazi, ha az nem éppen úgy gondolja. Egy embert nem lehet szőrszálakra lebontani...
2010. jan. 13. 15:52
 10/15 anonim ***** válasza:
Nem hülyeség.Ez a koroddal jár.Ezelőtt 50-60 évvel diákszerelemnek nevezték.És ez előbb-utóbb elmúlik.A hülyeség az,ha felelőtlen kalandba bonyolódtok,azzal a jelszóval,hogy " ki kell élnem magamat".Erre ráértek 4-5 év múlva is.
2010. jan. 13. 15:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!