Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hülyeség azt gondolnom 14 évesen, hogy Ő az igazi? (bővebben lent)
14/f vagyok és van egy lány, akibe már több mint másfél éve szerelmes vagyok. Ő ezt tudja, már jártunk is 3 és fél hónapig, de aztán szakítottunk. Megint alakulgat valami közöttünk, ezt mindketten érezzük. Múlt héten elkísértem a buszmegállóba, ahol egyszer csak megcsókolt. Én nagyon szeretem őt...mindennél jobban. Nekem nem is kell más lány csak Ő. Úgy érzem, hogy senkit nem tudnék ennyire szeretni...
Tisztára úgy érzem, hogy ő az igazi...szerintetek ez ennyi idősen hülyeség? (légyszi csak normális választ) :)
Ez nem hülyeség.
Én 15 vagyok, lány. Nem vagyok szerelmes már, de úgy érzem, h akk is megtaláltam az igazit, csak nem az enyém.
Visszatérve. Sztem te szerelmes vagy, vagy nagyon elfogult. De az is lehet h tényleg ő az. csak te tudhatod.:)
Nem, egyáltalán nem hülyeség, szeritem mindig a mának kell élni és nem foglalkozni azzal amit más mond, meg kell mindent tapasztalni és legfőképpen magunknak!!
De tudni kell hogy egyszer minden véget ér... szóval élj a mának :) amíg jó
16/L
sztem uccsú túl pesszimista :D
bár.. én 13 évesen találtam vkit aki nagyon is az igazinak tűnt. 13 honapig voltunk együtt.
most pedig már másra mondhatnám h az igazi.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!