Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csak szerintem nem normális,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem nem normális, ha egy 30 körüli férfi tinikkel kezd?

Figyelt kérdés
2014. aug. 11. 15:00
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:

- "Szerintem nem nagyon normális, hogy kihasznalod a tinik tapasztalatlansagat"

Az normális, ha egy 20 éves teszi teljesen ugyanezt?

-"14 eves kor alatt pedofilizmus és 15-16 éves kor liliomtipras"

Nem ártana utánanézni a fogalmaknak mielőtt ökörségeket beszélsz.

2014. aug. 11. 15:30
 22/35 anonim ***** válasza:

Olvass utána (tényleg!)

Ha az egyik fél 12 életévét betöltötte, és a másik a 18 még nem akkor nem büntetendő! 12 éves kor alatt szexuális visszaélés.

18 életévét betöltött személy -> 14 évét betöltött partnerrel NEM bűntetendő. Alatt viszont szexuális visszaélés, 12 éves kor alatt pedig szexuális erőszak.

Egy 30-as pasi egy 14 éves lánnyal gyakorlatilag nem büntethető!

Szóval nagyon rosszul tudod.

23/35 A kérdező kommentje:

Dowd,pont ez a lényeg.

El tudja dönteni,de olyan gyerek. Pont itt írta valaki," könnyebb manipulálni,mert tapasztalatlanabb". Én valahogy egy felnőtt férfitól már nem ilyen viselkedést várnék.

Abban igazad van,hogy átverni amúgy sem szép dolog.

24/35 anonim ***** válasza:

Valakinek udvarolni, és elcsábítani nem ugyanazt jelenti, mint hül*ére venni.

Szerelmet nem hazudunk, de azt senkinek. Ha világos, hogy miről van szó és benne van...

2014. aug. 11. 15:32
 25/35 anonim ***** válasza:
nem csak szerinted
2014. aug. 11. 15:34
 26/35 anonim ***** válasza:
megszakad a szívem a sok kis tini krváért,mert felnőtt házas palik fszát szopják szikkattra..Sok kis retek,annyit b*asszanak belőlük amennyi tudnak :)
2014. aug. 11. 15:35
 27/35 A kérdező kommentje:

Vannak akik udvarolnak,később szerelmet hazudnak.

Ha le van tisztázva,hogy szex,az megint más. De lefogadom,hogy sok lány titkon reménykedik,hogy beleszeret a pasi.

2014. aug. 11. 15:46
 28/35 anonim ***** válasza:

ma 15:06-es válaszoló.

várni sok mindent lehet, de az élet nem így működik! a dolgok mindig a kisebb ellenállás irányába folynak. nehéz lenne megmondani, hogy hányszor vártam korrekt viselkedést nőktől, de nem kaptam, pedig én kaptam. szerintem baromira nem azokat az időket éljük, hogy bármit is számítana, hogy ki kitől milyen viselkedést várna. mindenki úgy próbál érvényesülni ahogy tud, és úgy próbálja jól érezni magát és élvezni az életét ahogy tudja. én se örültem annak amikor a csinosabb 20 éves évfolyamtársaim 50! éves hapsikkal voltak. de ki nem sz*arta le? kicsit álomvilágban élsz, kérdező!

2014. aug. 11. 15:52
 29/35 anonim ***** válasza:
Ha a tini elmúlt 16 akkor teljesen normális. Miért kivel kellene kezdenie, a harminc körüli leamortizált nőkkel, akik "kiélték" magukat, és gyakorlatilag már semmire nem jók?
2014. aug. 11. 15:58
 30/35 anonim ***** válasza:

Semmire sem jók?

Ha egy szép 20 évest, és egy szép 40-es nőt egymás mellé teszel, és azt mondod, hogy válasszak, szó nélkül a 40-es nőre bökök :)

Méghozzá nagyon nem véletlenül ;)

2014. aug. 11. 16:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!