Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csak szerintem nem normális,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem nem normális, ha egy 30 körüli férfi tinikkel kezd?

Figyelt kérdés
2014. aug. 11. 15:00
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:

De a szememben a tini,az valahol még egy gyerek.

Harmincasról meg feltételezem,hogy nem csak életkora a felnőtt. Persze kivételek itt is vannak biztosan.. Azt is elhiszem,hogy vannak,akiknél működött.

De most komolyan,az én tizenéves ismerőseim olyan gyerekek még..

2014. aug. 11. 15:12
 12/35 anonim ***** válasza:
ez mindig is így volt így is lesz :P
2014. aug. 11. 15:14
 13/35 anonim ***** válasza:

Szerintem nincs ebben semmi...

Kivéve ha egy 39 éves kerül össze egy 14 évessel. :P

De egy 30 éves férfi egy 18-19 éves lánnyal... Sima ügy.

2014. aug. 11. 15:15
 14/35 A kérdező kommentje:

A lány részéről értem, a Férfi részéről nem tartom fernek.

Szóval kérdezném,aki szerint ez jó,mit fog szólni,ha megtudja,hogy a tini lányára egy 30-as nyomul?

2014. aug. 11. 15:16
 15/35 anonim ***** válasza:
Szerintem sincsen benne semmi. Régen is volt rá példa igen szép számmal, sőt. Az, hogy ez "fúj" is egy olyan legenda amiről fogalmam sincsen mikor keletkezett, de létezik, és a közgondolkodásba ívódott. Jó példa arra, hogy milyen gyorsan képesek változni szokások, és szemléletek. (ezért nem léteznek örök igazságok. Amik ma szent tehénként kötelezően hangoztatandó az lehet 100 év múlva oltári ostobaság lesz)
2014. aug. 11. 15:18
 16/35 anonim ***** válasza:
Normális az, hogy 30 körüli férfinak is mindenben vonzó partner lehet már egy 16-17 éves csaj is, esetleg nem sportszerű. 30 évesen könnyen lehet menőnek tűnni egy 18-20 éves diák csaj előtt egy bérelt lakással, 5-10 éves szebb autóval, úgy hogy az egész fizetést az életmódunkra csesszük el, míg egy 30 év körüli nő ezt a férfit kinevetné, hogy semmije sincs.
2014. aug. 11. 15:20
 17/35 anonim ***** válasza:

Mindenki azt mondja "nem fair", meg "szegény lány".

Egy 17 éves lány ugyanúgy el tudja dönteni, hogy akar e szexelni a férfival, mint egy 40-es, és ha úgy dönt, hogy miért ne, akkor nem értem hol itt a gond.

A szerelmet meg egy 30-asnak is be lehet hazudni, csak kicsit macerásabb, és ugyanúgy gerinctelen aljas dolog, mindegy hány éves a nő. Szóval amíg tiszta a játék addig nem, látom hol itt a gond.

2014. aug. 11. 15:23
 18/35 anonim ***** válasza:

9. válaszára muszáj irnom.

Szerintem nem nagyon normális, hogy kihasznalod a tinik tapasztalatlansagat.és vannak 20-30 év kozotti lányok is akik még nem akarnak családot és tapasztaltabbak mint a tinik.amúgy felhívom a vigyelmedet ha te egy tinivel szexelsz felnőtt létedre az liliomtipras

2014. aug. 11. 15:23
 19/35 anonim ***** válasza:
14 éves kor felett nem az.
2014. aug. 11. 15:24
 20/35 anonim ***** válasza:
14 eves kor alatt pedofilizmus és 15-16 éves kor liliomtipras
2014. aug. 11. 15:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!