Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem nem normális, ha egy 30 körüli férfi tinikkel kezd?
De a szememben a tini,az valahol még egy gyerek.
Harmincasról meg feltételezem,hogy nem csak életkora a felnőtt. Persze kivételek itt is vannak biztosan.. Azt is elhiszem,hogy vannak,akiknél működött.
De most komolyan,az én tizenéves ismerőseim olyan gyerekek még..
Szerintem nincs ebben semmi...
Kivéve ha egy 39 éves kerül össze egy 14 évessel. :P
De egy 30 éves férfi egy 18-19 éves lánnyal... Sima ügy.
A lány részéről értem, a Férfi részéről nem tartom fernek.
Szóval kérdezném,aki szerint ez jó,mit fog szólni,ha megtudja,hogy a tini lányára egy 30-as nyomul?
Mindenki azt mondja "nem fair", meg "szegény lány".
Egy 17 éves lány ugyanúgy el tudja dönteni, hogy akar e szexelni a férfival, mint egy 40-es, és ha úgy dönt, hogy miért ne, akkor nem értem hol itt a gond.
A szerelmet meg egy 30-asnak is be lehet hazudni, csak kicsit macerásabb, és ugyanúgy gerinctelen aljas dolog, mindegy hány éves a nő. Szóval amíg tiszta a játék addig nem, látom hol itt a gond.
9. válaszára muszáj irnom.
Szerintem nem nagyon normális, hogy kihasznalod a tinik tapasztalatlansagat.és vannak 20-30 év kozotti lányok is akik még nem akarnak családot és tapasztaltabbak mint a tinik.amúgy felhívom a vigyelmedet ha te egy tinivel szexelsz felnőtt létedre az liliomtipras
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!