Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Milyen NŐ-re van szükségetek?
Viszonozza az érzelmeimet, ne boruljon ki hülyeségeken, legyen egy kicsit vad, egy kicsit szerény, legyen benne őrültésgekben (de csak ésszel). Bízzon meg bennem.
Most ennyi jutott eszembe. :D
8-as vagyok csak nem kocka barátod van?
"nekem sokat jár a szám, nem tudom befogni :( de ha egyszer idegesít hogy naphosszat játszik! :("
Első és egyik legfontosabb dolog egy kapcsolatban a kommunikáció,tehát erről beszélned kellene vele,de ezt 25 évesen tudni kellene.
És ez hogy jött ide?
Legyen NŐ. A hétköznapokban legyen megszokott, átlagos, de tudja, hogyan lehet felkelteni a férfiak (beleértve engem) figyelmét. Tudjon csinosan megjelenni, szépen mosolyogni, és csábosan nézni.
Lássam benne az anyát. Legyen határozott, de ne büntessen. Tudjon főzni-takarítani, legyen gondoskodó, és érje el azt, amit akar.
Ezen kívül persze megvannak a szokásos közhelyek, szép-okos-kedves-passzoljon a szex, stb, stb, stb.
Akárki akármint mond, az baromi fontos, h jó legyen vele a szex. Változatos, spontán, megfelelő gyakoriságú, stb.
Ezt nem lehet főzőtudománnyal kompenzálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!