Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Milyen NŐ-re van szükségetek?
Figyelt kérdés
Őszinte válaszokat várok, nem érdekelnek az elcsépelt b@romságok mint pl aranyos, kedves, őszinte... mindenki ezt várja a másiktól. Belső, általatok fontosak számított tulajdonságokra lennék kíváncsi. 25/L2014. aug. 10. 22:42
1/16 anonim válasza:
hát eddig azt tapasztaltam, hogy sokat kérek a NŐ-ktől.
Annyi elvárásom volt, hogy szeressen és ne csaljon meg az első szembe jövő csávóval..
Nem tudtam, hogy sokat kérek, na mindegy ez 2014 :)
2/16 anonim válasza:
Legyen szajha az ágyban, szakács a konyhában és úrinő a társaságban.
4/16 anonim válasza:
Ne legyen r..anc, pénzéhes, többi negatív tulajdonság.
A többit nem tudom, azt hiszem én agglegény maradok amíg fel nem dobom a pacskert. :D
6/16 KnightBalazs válasza:
Csináljon nekem kaját legyen édes velem és ne járjon túl sokat a szája. De ha egyszer megjön a szerelem úgy elvakit hogy mindene tetszeni fog...
7/16 A kérdező kommentje:
Oké de egy párkapcsolat nemcsak abból áll hogy "ne legyen r.banc", ahhoz hosszútávon kellenek olyan tulajdonságok, amelyeket szerettek a másikban :) szerintem
2014. aug. 10. 22:46
8/16 anonim válasza:
Általánosítás,de szeretem,ne általánosíts mert mindenkinek más jön be.Egy férfi nem képiseli a többit is,mert nem ugyanolyan,ha ezt megtanulod,azután kérdezhetsz.
9/16 A kérdező kommentje:
nekem sokat jár a szám, nem tudom befogni :( de ha egyszer idegesít hogy naphosszat játszik! :(
2014. aug. 10. 22:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!