Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak! Milyen NŐ-re van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Milyen NŐ-re van szükségetek?

Figyelt kérdés
Őszinte válaszokat várok, nem érdekelnek az elcsépelt b@romságok mint pl aranyos, kedves, őszinte... mindenki ezt várja a másiktól. Belső, általatok fontosak számított tulajdonságokra lennék kíváncsi. 25/L
2014. aug. 10. 22:42
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

hát eddig azt tapasztaltam, hogy sokat kérek a NŐ-ktől.

Annyi elvárásom volt, hogy szeressen és ne csaljon meg az első szembe jövő csávóval..

Nem tudtam, hogy sokat kérek, na mindegy ez 2014 :)

2014. aug. 10. 22:43
 2/16 anonim ***** válasza:
47%
Legyen szajha az ágyban, szakács a konyhában és úrinő a társaságban.
2014. aug. 10. 22:43
 3/16 anonim ***** válasza:
Ràd *.*
2014. aug. 10. 22:44
 4/16 anonim ***** válasza:

Ne legyen r..anc, pénzéhes, többi negatív tulajdonság.

A többit nem tudom, azt hiszem én agglegény maradok amíg fel nem dobom a pacskert. :D

2014. aug. 10. 22:45
 5/16 anonim ***** válasza:
Szeressen szo.pni. 36F
2014. aug. 10. 22:45
 6/16 KnightBalazs ***** válasza:
Csináljon nekem kaját legyen édes velem és ne járjon túl sokat a szája. De ha egyszer megjön a szerelem úgy elvakit hogy mindene tetszeni fog...
2014. aug. 10. 22:46
 7/16 A kérdező kommentje:
Oké de egy párkapcsolat nemcsak abból áll hogy "ne legyen r.banc", ahhoz hosszútávon kellenek olyan tulajdonságok, amelyeket szerettek a másikban :) szerintem
2014. aug. 10. 22:46
 8/16 anonim ***** válasza:
Általánosítás,de szeretem,ne általánosíts mert mindenkinek más jön be.Egy férfi nem képiseli a többit is,mert nem ugyanolyan,ha ezt megtanulod,azután kérdezhetsz.
2014. aug. 10. 22:47
 9/16 A kérdező kommentje:
nekem sokat jár a szám, nem tudom befogni :( de ha egyszer idegesít hogy naphosszat játszik! :(
2014. aug. 10. 22:47
 10/16 anonim ***** válasza:
Szerese a noekdlit
2014. aug. 10. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!