Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kit hagyott el úgy a párja,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kit hagyott el úgy a párja, hogy szerelmesek voltak, de te voltál a hibás? Hogyan élted át és túl?

Figyelt kérdés
2010. jan. 13. 12:34
 1/6 anonim ***** válasza:
Marmint, hogy szerettetek egymst, de a te hibadbol kifolyolag o otthagyott?Ilyen meg nem fordult velem elo, csak olyan, hogy az en hibambol kifolyolag o otthagyott engem, de en nem szerettem kulonoskeppen.Es hogy hogyan eltem at?Felszedtem egy masik pasit:-)
2010. jan. 13. 12:42
 2/6 anonim ***** válasza:

Velem sajnos majdnem megtörtént,hazudtam neki:( Azóta 1000x átbeszéltük,és már tervezzük a jövőnket:)Lehet,hogy a szerelem még nem fejlődött ki ugyanugy mint anno,de kezd újra:)menthetőek voltunk.Imádjuk 1mást:)

(Bocsi h nem teljesen a válaszra válaszoltam)

2010. jan. 13. 12:45
 3/6 anonim ***** válasza:
Engem igen. Egy kis hülyeség volt az indok, ami természetesen az én hibám volt. Valószínűleg nem volt ugyanolyan intenzitású a szerelem. És hogy éltem túl? Beletörődtem, aztán jött az új szerelem :-)
2010. jan. 13. 12:50
 4/6 anonim ***** válasza:

Kocsmáztam, csajoztam. Szar, de mindenki élt már túl ilyen szörnyűséget. :)

Amúgy most képzeld el, ha ez ilyen megrázkódtatás, az mi, ha mondjuk meghal valakinek valami rokona, kisállata, stb... Pedig azt is túlélik. Ilyen az élet rendje. 18 éves korod előtt akiket megismersz mint barátokat, szerelmeket, szerencsés vagy ha 2-3 megmarad.

2010. jan. 13. 12:52
 5/6 A kérdező kommentje:
Én már 25 vagyok,de mi tervezgettük a jövőt, összeköltöztünk stb. de elrontottam és a hülyeségeimből lett elege, pedig szeret,de már nem bírja ezt a terhet.
2010. jan. 13. 12:54
 6/6 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok valami tapasztalt,mert csak 19 éves vagyok.DE!Ha valaki igazán szeret valakit akkor akármekkora terhet elvisel!!!Legalábbis én ezzel igy vagyok.Ha valakit nagyon szeretek megbocsájtok neki és tűrök..19/F
2010. jan. 13. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!