Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan kezdődött egy párkapcso...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kezdődött egy párkapcsolatotok?

Figyelt kérdés
2010. jan. 13. 11:22
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

az akkori munkahelyemen az egyik kollégám, aki még csak nemrég került oda, mindig nézett, mosolygott rám, nekem is tetszett, szóval én is kerestem a tekintetét.

aztán az egyik szünetben odajött, megszólított, csevegtünk. aztán a törzsasztalunktól (páran mindig egy bizonyos helyre szerettünk ülni) átköltöztetett minket egy nagyobb asztalhoz, rábeszélt, hogy üljünk oda, de tudtam, hogy csak miattam. :P mindenki más is tudta, de szerencsére belementek, hogy ott üljünk ezentúl.

aztán egyik délután elkísért egy darabon. aztán pár nappal később megint, aztán már majdnem minden nap. aztán megöleltük egymást, a következő kíséréskor már csók is volt.

2010. jan. 13. 11:40
 2/9 anonim ***** válasza:
77%

1.Barátnőm bejelölt vip-en, én visszaigazoltam őt:)

2.Aztán kb. 2 hónap elteltével felvettem msn-re

3.Beszélgettünk és megtetszettünk egymásnak

4.1hónap kemény ismerkedés után rászedett egy talira:)

5.Talizásnál szerelem első látásra

6.És azóta is őrülten szerelmesek vagyunk és boldogan élünk(:

am. itt van történetben is:D

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy gyönyörű hercegnő aki várta az ő csodálatos hercegét. Egy kósza áprilisi napon nézegetett a vip-en, és talált egy fénykép nélküli herceget, melyet ismerősnek jelizett. A herceg visszaigazolta a jelölést. Aztánn teltek múltak a napok s a hetek majd a hónapok. A tavasz átváltott nyárra, s a herceg öntudatára ébredt. xd Vette hát a bátorságot s elindult megszerezni a hejcegnő msn címét, amit a 7fejű sárkány őrzött. xD Legyőzve a sárkányt hozzájutott az áhitott msn címhez, amit azonnal használatba is vett(Igazából nem így volt, de simánn lehetett volna akár így is:P). Felvette a hejcegnőt msn-re s beszélgetésbe bonyolódott vele. 4héten keresztül nappalok és éjszakák váltakozása telt msn beszélgetésekkel és rövid telefonálásokkal, mígnem a hercegnő belefáradt s élőben akarta magának a herceget. :P A herceg először kifogásokat keresve próbálta elkerülni a talizást, aztán a hejcegnő megelégelte a dolgot, s az egyik vasárnapi délutánon megfenyegette a herceget, hogy ha nem talizik vele most azonnal akkor rögvest elmegy a herceg házához. A herceg fogta magát s elindult a hejcegnővel való talizásra, amely az AJMTNY alapsulinál volt. Találkozásukkor mindketten érezték, hogy valami történt, ott legbelül a szívük mélyén. Találkozásukba még a villámok is megjelentek s beleremegtek (na jó valójában amúgy is ez lett volnaxD). Esőben sétáltak míg totálisan bőrig nem áztak, majd menedéket keresve az iskola bejáratához menekültek be. Egy 100 cm hosszú s 40 cm széles fehér polieszterre ültek és egymáshoz bújva melegedtek. xD Mikor a vihar lecsillapodott s az égre szivárványt hozott, elköszöntek s immár szerelmesként hazatértek. Az idő gyorsulni kezdett s a találkozások száma megeredt. Örök hűséget fogadva egymásnak kapcsolatot kezdtek s a herceg és a hejcegnő szívet cseréltek. A nyár eltelt, az idő évszakot váltott, s a szerelmük egyre csak nagyobbodott. A rövid telefonálások átcsaptak órákat átölelő beszélgetésekbe(szerencsére a hercegnő anyukájának előfizetéses telefonja az orange-nál úgy volt, hogy 18:00 után 2ezer perces volt hálozaton belül és a herceg apukája is ugyan ilyen előfizetéses voltxD) s a találkozások örömmel teli időtöltésbe. Eljött az idő s a hejcegnő bemutatta az ő hercegét az édesannyának, aki nagyon kedvesen és jószivűen fogadta. Az ősz közepén már együtt mentek a komáromi vásárba. Szerelmüket egyre nagyobb láng koronázta, s igéretet tettek egymásnak: Szeretni foglak örökkön örökké és soha el nem hagylak. Immáron a herceg kristály szívét a hercegnő őrzi, s a hejcegnő törékeny szíve a hercegnél lelt menedéket örökre. Történetük itt ér véget, valahol most is boldogan élnek és ha eljön az idő, akk. tovább mesélek. xD

2010. jan. 13. 11:41
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

azért kellett átülni, hogy ő is odaférjen, meg egy-két haverja. :P

gondolom kitaláltátok. :)

2010. jan. 13. 11:42
 4/9 anonim ***** válasza:
77%
Csatlakoztam egy klubhoz, amibe egy olyan srác hívott meg, akivel volt pár randim. A klub rendezett egy kiállítást nyár elején. Én teljes pombában mentem el, hátha újra összejövök azza a fiúval, aki meghívott a klubba. De nem így történt. A srác rám sem bagózott. De egy másik fiú! Egész végig a sarkamban volt, bókolt, viccelődött, tudtam, hogy mit akar, de én nem akartam mást, csak az eredeti fiút. De mivel két napig ostromolt, tudtam, hogy itt többről van szó a fiú részéről, mint, hogy fel akar szedni. Rengeteget szivattam is szegényt, beszólogattam neki, de ez sem zavarta, sőt annál inkább rám tapadt. Imponált nagyon. Aztán elhívott egy kis sétára. És azalatt a séta alatt egy olyan embert ismertem meg, akibe beleszerettem. Már nem érdekelt, hogy a másik (az eredeti) srác mit csinál. Nekem az új fiú kellett. Aztán a kiállítás után ő, egy haverja meg én elmentünk egyet inni. És akkor megtörtént az első csók. Olyan volt, amit nem lehet felülmúlni. Kikísért a buszállomásra. Én hozzábújtam, és éreztem, hogy a szíve úgy kalapál, hogy majdnem kiesik. Ekkor már tudtam. Tudtam, hogy Ő az, akit kerestem. Azóta is boldogítjuk egymást. A közös jövőnket tervezzük. Hol lakjunk, milyen házban, mi legyen a gyerekek neve stb...
2010. jan. 13. 11:50
 5/9 anonim ***** válasza:
77%
lenyúlta a kedvenc öngyújtóm, és csak úgy adta vissza, ha hazakísérem :)
2010. jan. 13. 12:07
 6/9 anonim ***** válasza:
62%

elkezdtünk dumálni a honfoglalo.hu-n, elkértem a számát, pár nap múlva találkoztunk. Ennek már 2 éve. Azóta is tökéletes a kapcsolatunk. És szeretjük a mopszokat.

19/L 20/F

2010. jan. 13. 14:20
 7/9 anonim ***** válasza:
30%
Ismertük 1mást régóta 1 szórakozóhelyre jártunk.Ő elkerült egytemrerégóta nem találkoztunk.Meghívott a szülinapjára és elmentem berúgtam ugye nála aludtam kanos lettem rámozdultam.Aztán 5 év lett a dologból.De most 6 hónap után már újra msn-ezünk napi több órát és lehet hogy újrakezdjük.?
2010. jan. 19. 13:28
 8/9 anonim ***** válasza:
88%
hát buszon, volt egy srác aki mindig ugyanazzal a busszal járt, egyszer elkezdtünk dumálni, aztán meg valahogy összejöttünk, taliztunk, meg minden, de nem tartott sokáig, másfél hónap múlva szakítottunk szintúgy a buszon... xd ez volt az én nagy buszos kapcsolatom... ja meg volt egy uszodás is.
2010. jan. 19. 14:08
 9/9 anonim ***** válasza:
44%
egy bulin megígértem 1 csajnak hogy hazaviszem kocsival, ha kifizeti a benzint... :D a verdám nem indult be, pedig még megpróbáltam betolni is a szórakozóhely parkolójában, a lány ellenkezése ellenére is. :D aztán miután semmiképp sem akart beindulni, felajánlottam neki h aludjon nálam... :D
2010. jan. 19. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!