Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha visszautasítotok valakit aki mondjuk nem ronda és nem is elviselhetetlen az miért van?
Figyelt kérdés
Értelmes válaszokat légyszi! :)2014. aug. 9. 15:47
1/9 anonim válasza:
Nem kell mindenkibe beleszeretni, aki elviselhető. Egy modell sem lehet mindenki esete.
2/9 anonim válasza:
Ne akard megérteni a nőket, maguk sem tudják mit miért csinálnak.
3/9 anonim válasza:
ez értelmes válasz lesz figyeljél csak,
nem vagy az este de ettől még lehetsz jó csaj
ne keseregj ezen inkább lépjél tovább,
ha akarod elviselheted inkább az én kis pofám
4/9 Kerida válasza:
Mert nem vonzódok hozzá. Ha csak ennyi miatt beleszeretnék valakibe, akkor a fél országgal jártam volna :D
5/9 anonim válasza:
Mert nem őt szereted.
Másra vársz akit talán soha nem kaphatsz meg.
6/9 anonim válasza:
Volt pár randink, de nem éreztem kb semmit :( pedig semmi baj nem volt vele.
7/9 anonim válasza:
Attól, h szép valaki, meg kedves, nem tetszhet mindenkinek.
Egyszerűen nem jön be az illetőnek és kész.
8/9 anonim válasza:
Mert nincs vonzalom. Az az alapköve a szerelemnek, kapcsolatnak. Te sem tudnál járni bárkivel, aki nem ronda és elviselhetetlen, ez lehetne akár anyád egyik munkatársa is...
9/9 anonim válasza:
Arról a bizonyos pluszról hallottál már?...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!