Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert jo az, ha az ember osszetori a masik szivet? Valaki ezt elvezi?
Van-e ember aki örömét leli más szenvedésében? Persze.
De 5 év? Én nem hinném hogy azért tette ezt veled ez az akárki mert ennyire rossz ember, mármint ha valaki csak azt akarja hogy a másik szenvedjen akkor nem kéne neki ennyi idő hogy eléggé össze tudja törni a szívét a párjának.
Úgy értem, hogy még ha NAAAAGYON utálsz is valakit akkor is fölöslegesen nagy áldozat ennyi időt rááldozni.
Sokkal valószínűbb hogy felgyűlt dolog miatt döntött úgy a párod hogy ennyire porba tipor. Pl lehet hogy már régóta szakítani akart csak ő ilyen passzív agresszív gyökér hogy elnyomta magában, amikor meg összeszedte hozzá a bátorságát akkor össze akar minnél több mindent burítani maga után hogy így "egyenlítsen" a szenvedése miatt, a lényeg az hogy szerintem valami célja van vele hogy ennyire kegyetlen legyen.
A lényeg hogy maradj higgadt, figyeld meg hogy ő maga hogy kezeli a helyzetet, ha nagy fordulat számon látszik pörögni és továbbra is próbál ártani neked akkor bosszú, ha pl talál magának valami új kapcsolatot hirtelen, akkor végig az volt a ludas satöbbi, de hogy rájöjj hogy mik az okai annak hogy ezt tette.
Volt például egy barátnőm aki brutális csetepatéval adta a tudtomra hogy nem kíváncsi rám, aztán később kinyögte hogy az volt a baja hogy nem feccöltem elég energiát a kapcsolatba és így akart rám érzelmileg hatni hogy harcoljak érte.. De akármekkora ökör, oka volt és a te kérdésed gondolom az hogy van-e ember aki képes lenne ok nélkül csak szimplán kedvtelésből tönkre tenni mást.
De szerintem olyan nincs. Főleg ebben az esetben nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!